Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] The Vampire Diaries [Tomasz Pluszczyk]
ThomasVoland
09-03-2012, 16:57
Działu cosplay nie ma, więc wrzucam tutaj.
Komentarze, że robienie cosplay jest bez sensu i po co to komu i że tracę czas na pierdoły przerabialiśmy przy okazji wcześniejszych sesji. Oczywiście chętnie wysłucham kolejnych rad na temat tego, jakie to co robię jest głupie :)
Poniżej miniatura, kliknij żeby powiększyć:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img69.imageshack.us/img69/36/katherinedoppelgangerva.jpg)
kowalmen
09-03-2012, 17:10
Mi też się podoba. Obróbka bardzo ciekawa...
m.aperture
09-03-2012, 20:56
Mnie także bardzo się podoba. Tak samo jak kolega - podoba mi się obróbka. Bardzo fajnie "zrobione" oczy. Dopracowane. Świetnie zaświecone. Gratulacje.
Michal_C
09-03-2012, 21:14
Dla mnie bomba. Może, jedynie nieznacznie przydałoby się jaśniejsze tło. Dla mnie (laptop) włosy i tło się zlewają.
Powstało jedno tylko? (zapytanie wyrażające żal jeśli tylko jedno).
Pozdrawiam
ThomasVoland
09-03-2012, 21:27
Dzięki. Oczy to raczej nie obróbka, bo chyba chodzi o ten taki 'wzorek na dole'? To odbijająca się mocno wygnieciona blenda (2 metrowa złożona całkowicie) i kilka innych rzeczy.
Zdjęcie w tej stylizacji jest jedno, będzie jeszcze ze stylizacją bardziej wampirzą (żyły pod oczami itd) plus drugie ujęcie ze zbliżeniem na charakteryzację. Ale to już inny klimat, więc z tego można uznać, że jest jedno. Póki co biorę się za inne sesje :-).
m.aperture
09-03-2012, 21:35
Dzięki. Oczy to raczej nie obróbka, bo chyba chodzi o ten taki 'wzorek na dole'? To odbijająca się mocno wygnieciona blenda (2 metrowa złożona całkowicie) i kilka innych rzeczy.
Zdjęcie w tej stylizacji jest jedno, będzie jeszcze ze stylizacją bardziej wampirzą (żyły pod oczami itd) plus drugie ujęcie ze zbliżeniem na charakteryzację. Ale to już inny klimat, więc z tego można uznać, że jest jedno. Póki co biorę się za inne sesje :-).
Więc Ty i blenda zrobiliście kawał dobrej roboty :)
Ja krótko powiem - bardzo fajne i nie widzę nic do czego mógłbym sie przyczepić
pietrobas
10-03-2012, 15:10
super zrobiona rzecz.
fenixpol
10-03-2012, 16:07
Mistrzostwo :)
aikidudi
10-03-2012, 17:01
gratuluje, świetne zdjęcie
jazdownica
10-03-2012, 20:28
miszczunio!
Tomasz121
10-03-2012, 23:14
świetne
Dla mnie genialnie , obróbkowo uwielbiam takie foty
Piękna, soczysta, wysmakowana praca! Świetna robota!
Jako oglądająca regularnie VD podziwiam :)
W końcu świetnie zrobione, nie pseudozmierzchowe zdjęcie.
Gratulacje, bardzo dobre zdjęcie.
ThomasVoland
19-03-2012, 18:19
Dziękuję. Dziś na jakiejś hiszpańskiej stronie wyczytałem, że to jest "Nueva foto Promocional" serialu Vampire Diaries, tylko wycieli dół zdjęcia z info o modelce itd :).
Bardzo dobre zdjęcie. Gratulacje.
Fotka super, bardzo soczyste kolory no i światło taka prostota a jednak ma to coś :)
Fiu fiu, bardzo fajnie zaświecone i obrobione, gratuluję.