Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie The Vampire Diaries [Tomasz Pluszczyk]

Działu cosplay nie ma, więc wrzucam tutaj.
    Komentarze, że robienie cosplay jest bez sensu i po co to komu i że tracę czas na pierdoły przerabialiśmy przy okazji wcześniejszych sesji. Oczywiście chętnie wysłucham kolejnych rad na temat tego, jakie to co robię jest głupie :)

Poniżej miniatura, kliknij żeby powiększyć:

Domyślnie

Mi też się podoba. Obróbka bardzo ciekawa...

Oszczędny w słowach Awatar m.aperture
    Miasto
    Duszniki Zdrój/Wrocław

Domyślnie

Mnie także bardzo się podoba. Tak samo jak kolega - podoba mi się obróbka. Bardzo fajnie "zrobione" oczy. Dopracowane. Świetnie zaświecone. Gratulacje.

Domyślnie

Dla mnie bomba. Może, jedynie nieznacznie przydałoby się jaśniejsze tło. Dla mnie (laptop) włosy i tło się zlewają.
    Powstało jedno tylko? (zapytanie wyrażające żal jeśli tylko jedno).

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Michal_C ; 09-03-2012 o 21:16
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Domyślnie

Dzięki. Oczy to raczej nie obróbka, bo chyba chodzi o ten taki 'wzorek na dole'? To odbijająca się mocno wygnieciona blenda (2 metrowa złożona całkowicie) i kilka innych rzeczy.
    Zdjęcie w tej stylizacji jest jedno, będzie jeszcze ze stylizacją bardziej wampirzą (żyły pod oczami itd) plus drugie ujęcie ze zbliżeniem na charakteryzację. Ale to już inny klimat, więc z tego można uznać, że jest jedno. Póki co biorę się za inne sesje :-).

Oszczędny w słowach Awatar m.aperture
    Miasto
    Duszniki Zdrój/Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Dzięki. Oczy to raczej nie obróbka, bo chyba chodzi o ten taki 'wzorek na dole'? To odbijająca się mocno wygnieciona blenda (2 metrowa złożona całkowicie) i kilka innych rzeczy.
    Zdjęcie w tej stylizacji jest jedno, będzie jeszcze ze stylizacją bardziej wampirzą (żyły pod oczami itd) plus drugie ujęcie ze zbliżeniem na charakteryzację. Ale to już inny klimat, więc z tego można uznać, że jest jedno. Póki co biorę się za inne sesje .
    Więc Ty i blenda zrobiliście kawał dobrej roboty

Domyślnie

Ja krótko powiem - bardzo fajne i nie widzę nic do czego mógłbym sie przyczepić

Domyślnie

super zrobiona rzecz.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Mistrzostwo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów