Zobacz pełną wersję : Tamrac 6
Witam, posiadam torbę Tamrac 6 - ma on moim zdaniem jedną wadę albo ścianki są wypełnione czymś beznadziejnym albo ja po prostu mam taki problem ;/
Posiada ktoś z kolegów, może taką torbę i wie jak temu zaradzić? Może można wszyć w środek ścianki jakąś twardszą okładkę czy cokolwiek?
Witam, posiadam torbę Tamrac 6
Tamrac - który model - 6 ?
(ja mam Velocity 9)
http://allegro.pl/torba-tamrac-5606-system-6-czarna-gwarancja-5-lat-i2182826408.html - to ta torba z linku :) model 5606
GoOrange
08-03-2012, 20:24
Ja szczerze mówiąc nie wiem w czym problem u Ciebie, ja mam Tamrac Pro 5612 i jest OK.
Zbigniew Z.
08-03-2012, 23:17
Ja mam dokładnie tą samą torbę z D90 grip, słoiki, sabinak i jest OK. Opisz dokładniej problem, może ja coś w swojej torbie nie zauważyłem. Waży łajza nieźle ale grodzie ok, materiał ok. Nie mam się czego czepić.
te główne ściany boczne schodzą się dość mocno do środka i to powoduje, że ścianki w środku nie są zbytnio naciągnięte, może jest to wina tego, że torby od nowości nie mam i jest może nieco "znoszona" ?
te główne ściany boczne schodzą się dość mocno do środka i to powoduje, że ścianki w środku nie są zbytnio naciągnięte, może jest to wina tego, że torby od nowości nie mam i jest może nieco "znoszona" ?
Tamraca 6 mam od nowości i takie objawy nie występują.
Używam tego modelu od około 4 lat i wszystko jest OK.