Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Tamrac 6

Domyślnie Tamrac 6

Witam, posiadam torbę Tamrac 6 - ma on moim zdaniem jedną wadę albo ścianki są wypełnione czymś beznadziejnym albo ja po prostu mam taki problem ;/

Posiada ktoś z kolegów, może taką torbę i wie jak temu zaradzić? Może można wszyć w środek ścianki jakąś twardszą okładkę czy cokolwiek?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nojmi Zobacz posta
    Witam, posiadam torbę Tamrac 6
    Tamrac - który model - 6 ?
    (ja mam Velocity 9)
    Ma i ja RB67, F90X, F4S+F4+1/2 F4, Metz ,SB i brzydkie Canony. Na góry m4/3

Domyślnie

Ja szczerze mówiąc nie wiem w czym problem u Ciebie, ja mam Tamrac Pro 5612 i jest OK.

Domyślnie

Ja mam dokładnie tą samą torbę z D90 grip, słoiki, sabinak i jest OK. Opisz dokładniej problem, może ja coś w swojej torbie nie zauważyłem. Waży łajza nieźle ale grodzie ok, materiał ok. Nie mam się czego czepić.

Domyślnie

te główne ściany boczne schodzą się dość mocno do środka i to powoduje, że ścianki w środku nie są zbytnio naciągnięte, może jest to wina tego, że torby od nowości nie mam i jest może nieco "znoszona" ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nojmi Zobacz posta
    te główne ściany boczne schodzą się dość mocno do środka i to powoduje, że ścianki w środku nie są zbytnio naciągnięte, może jest to wina tego, że torby od nowości nie mam i jest może nieco "znoszona" ?
    Tamraca 6 mam od nowości i takie objawy nie występują.
    D90|N18-105|N70-300|do tego kilka mniejszych pierdół...

Domyślnie

Używam tego modelu od około 4 lat i wszystko jest OK.

Uprawnienia umieszczania postów