PDA

Zobacz pełną wersję : Beroflex 400mm / 6,3

krowka_1981
03-03-2012, 20:44
Witam na początek się przedstawię mam na imię Andrzej to pierwszy mój post tutaj więc za popełnione błędy z góry przepraszam.
Mój problem polega na tym iż uszkodziłem sobie soczewki podczas wyciągania do czyszczenia, czy ktoś z użytkowników wie może czy i gdzie można dorobić wyszczerbione szkła do obiektywu Beroflex 400mm z góry dziękuję za informację o firmach które mogły by dorobić mi nowe szkła na podstawie starych wyszczerbionych.
Czy jest to możliwe i opłacalne wysłać obiektyw do wymiany szkieł do serwisu Nikona ???

prosze o informacje tutaj lub na gg pozdrawiam

JacekCz
03-03-2012, 21:35
Jesli kojarzę markę, to nie jest więcej warte niż kurier który by to ewentualnie wiózł, że nie wspomnę o dorabianiu soczewek. Czy myli mnie pamięć? A jeśli nie, to są takie długie Samyangi soczewkowe zwane "preset"

Jacek_Z
03-03-2012, 22:52
..Mój problem polega na tym iż uszkodziłem sobie soczewki podczas wyciągania do czyszczenia,
...
gdzie można dorobić wyszczerbione szkła ...... na podstawie starych wyszczerbionych.
:shock: :shock: :shock:Chyba nigdy nie przestaniecie mnie zadziwiać.

Czy jest to możliwe i opłacalne wysłać obiektyw do wymiany szkieł do serwisu Nikona ???Serwis nikona serwisuje obiektywy nikona, czyli nikkory. Niby dlaczego by mieli naprawiać beroflexa ?

slawson38
03-03-2012, 23:04
A może tu jest najlepsze rozwiązanie :)
http://allegro.pl/teleobiektyw-beroflex-mc-auto-1-6-3-400mm-i2075864559.html