Zobacz pełną wersję : autobus, czerwony
Chyba/może się tu zmieszczę tematycznie ;-)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2012/03/dK04FxOyD1mb8DIChX-1.jpg
źródło (http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/pb/bg/eav5/dK04FxOyD1mb8DIChX.jpg)
Hubert Adamczyk
03-03-2012, 00:27
Nie rozumiem....
ups... motoryzacja?
Kolego Moderatorze - jak nie pasuje to do wora (znaczy się wykasowania) :-)
Dzial jest odpowiedni, tylko po co pokazywac takie zdjecie ?
qualin
teraz to ja nie rozumiem: Twojego pytania...
A po co Ty pokazujesz/pokazywałeś swoje fotki?
Piotrze - troche samokrytyki. Twoje zdjęcie nic nie pokazuje.
Czy ten autobus kradnie prąd z lini trolejbusoweji? Bo nie rozumiem po co ktoś by miał montować ten pałąk na środku tylnej części dachu.
hellix
nigdy od krytyki nie stronię ale dopiero Ty jako pierwszy wrażasz opinię o treści zdjęcia a dokładniej - wg Ciebie - o braku tejże.
Zanim wpuściłem tu swoje zdjęcie popatrzyłem jakie zdjęcia są publikowane na tym wątku. Dodatkowo zerknąłem na zdjęcia zabierających głos - na Twoje jeszcze nie :-). I z całym szacunkiem dla sztuki tworzenia: podtrzymam znaki zapytania kierowane do przedmówców.
Bo sporo w tym dziale widziałem zdjęć pstrykniętych ot na wprost Panu Samochodowi lub jego detalom - fotek zwykłych, które każdy i w każdej (niemal) chwili może zrobić, zyskujących jednak nad wyraz pochlebne opinie. Z czym nie polemizuję i nie zamierzam. Pochwał nie oczekiwałem ale poczułem się na tyle pewnie ze swoim zdjęciem, że ostatecznie je pokazałem.
Tyle na temat mojego podejścia i motywacji. Pytania lub rozterki typu "nie rozumiem" potraktowałem serio i dlatego próbowałem podciągnąć jakąś dyskusję(?)
Co do twojej oceny - tak to widzisz, kropka - dzięki i za to :-)
ejtomek
przyspawali mu w MPK żeby miał dwa niezależne źródła zasilania (ropa i prąd) - teraz może jechać dwa razy dłużej i dwa razy dalej :-)
:D szkoda że nie puścił iskierki jak prawdziwi trajtek:)
Widze, że uraziłem Twoją dume. Przykro mi bardzo - Dalej podtrzemuje, że zdjęcie wygląda jak zrobione nokia przypadkiem na drodze. Dałeś swoje zdjęcie pod ocene - więc nie rozumiem dlaczego odnosisz się tutaj do zdjeć innych - skoro tematem jest Twoje zdjęcie które sam dałeś pod ocenę. Zero kadru, obróbki, przekazu.
hellix
nie uraziłeś :-)
Do Twojej oceny odniosłem się bardzo grzecznie, nieprawdaż? Skoro nic w tym zdjęciu nie widzisz to moją głupotą byłoby "oprowadzanie" po Cię po nim. Zdjęcie powinno samo się bronić - dlatego w milczeniu przyjąłem co powiedziałeś - ok? zgoda? :-)
Nawiązałem luźno do innych zdjęć żeby usprawiedliwić(?) się, dlaczego odważyłem się pokazać tu swoją fotkę. I był to wątek poboczny - bardziej o mnie niż o zdjęciu. To chyba tyle ;-)
Mi się nie podoba.
taki lajf...
taki lajf...
takie zdjęcie :D
... Ci się nie podoba takie zdjęcie - taki lajf ;-)