Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie autobus, czerwony

Chyba/może się tu zmieszczę tematycznie

.
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

ups... motoryzacja?
    Kolego Moderatorze - jak nie pasuje to do wora (znaczy się wykasowania)
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Dzial jest odpowiedni, tylko po co pokazywac takie zdjecie ?
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

qualin
    teraz to ja nie rozumiem: Twojego pytania...
    A po co Ty pokazujesz/pokazywałeś swoje fotki?
    .

Domyślnie

Piotrze - troche samokrytyki. Twoje zdjęcie nic nie pokazuje.
    N

Domyślnie

Czy ten autobus kradnie prąd z lini trolejbusoweji? Bo nie rozumiem po co ktoś by miał montować ten pałąk na środku tylnej części dachu.
    D70, D7000 +|AF50/1.8|AFS 18-70|AF 70-300 ED|+|helios 77M-4 MC 50/1.8|Jupiter 37a MC 135/3.5| Nissin Di866 MarkII gg:686177

Domyślnie

hellix
    nigdy od krytyki nie stronię ale dopiero Ty jako pierwszy wrażasz opinię o treści zdjęcia a dokładniej - wg Ciebie - o braku tejże.
    Zanim wpuściłem tu swoje zdjęcie popatrzyłem jakie zdjęcia są publikowane na tym wątku. Dodatkowo zerknąłem na zdjęcia zabierających głos - na Twoje jeszcze nie . I z całym szacunkiem dla sztuki tworzenia: podtrzymam znaki zapytania kierowane do przedmówców.
    Bo sporo w tym dziale widziałem zdjęć pstrykniętych ot na wprost Panu Samochodowi lub jego detalom - fotek zwykłych, które każdy i w każdej (niemal) chwili może zrobić, zyskujących jednak nad wyraz pochlebne opinie. Z czym nie polemizuję i nie zamierzam. Pochwał nie oczekiwałem ale poczułem się na tyle pewnie ze swoim zdjęciem, że ostatecznie je pokazałem.
    Tyle na temat mojego podejścia i motywacji. Pytania lub rozterki typu "nie rozumiem" potraktowałem serio i dlatego próbowałem podciągnąć jakąś dyskusję(?)
    Co do twojej oceny - tak to widzisz, kropka - dzięki i za to

ejtomek
    przyspawali mu w MPK żeby miał dwa niezależne źródła zasilania (ropa i prąd) - teraz może jechać dwa razy dłużej i dwa razy dalej
    .

Domyślnie

szkoda że nie puścił iskierki jak prawdziwi trajtek
    D70, D7000 +|AF50/1.8|AFS 18-70|AF 70-300 ED|+|helios 77M-4 MC 50/1.8|Jupiter 37a MC 135/3.5| Nissin Di866 MarkII gg:686177

Domyślnie

.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów