Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dachy w Warszawie

surfer_19
07-02-2012, 20:23
Witam serdecznie,

na wstępie proszę mnie nie linczować za post. Mam zapytanko do fotografów z Warszawy, robiących w Warszawie zdjęcia. Czy orientujecie się może gdzie są odpowiednie dachy do plenerów ślubnych?

Obserwuje się wiele dachów, na których fotografowie robią plenery. Ja w Warszawie mieszkam od 4-5 miesięcy i nie bardzo znam stolicę stąd staram się zaczerpnąć radę tutaj. Chodzi mi o dachy z panoramą na miasto, pałac kultury, continental itp. Ktoś może zna jakieś adresy?

Z góry dziękuję tym co okażą pomoc:)

Husky_
07-02-2012, 22:31
W okolicy PKiN jest kilka wysokich budynków. Nie powinieneś mieć problemów ze znalezieniem ich bo są tylko trochę mniejsze od Pałacu.

Semati
07-02-2012, 22:34
W okolicy PKiN jest kilka wysokich budynków. Nie powinieneś mieć problemów ze znalezieniem ich bo są tylko trochę mniejsze od Pałacu.

hihihihihih

surfer_19
08-02-2012, 00:57

Tyle to i ja wiem... Ale nie na każdy zapewne można wejść... Dlatego ten wątek.
Twoja odpowiedź jest zbyt ogólnikowa. Np. ty jedziesz w moje strony i zamieszczasz post, aby wybadać gdzie są fajne miejsca, a ja znając te wartościowe miejsca piszę Ci: idź nad morze na pewno coś znajdziesz... Raczej nie ułatwił bym Ci życia.

Husky_
08-02-2012, 09:24
Powiedz w takim razie na ile dachów próbowałeś wejść?

surfer_19
08-02-2012, 22:37
Około 10 i niestety bez powodzenia...

Flores
09-02-2012, 00:42

Nie znam się to się wypowiem. Ech...

MagikPl
13-02-2012, 16:29
Podlaczylbym sie pod temat, tyle ze ja szukam nie do plenerow a do robienia panoram. Nie znacie żadnego na który można byliby wejść ?

surfer_19
13-02-2012, 16:31
Jak widać jest to wielką strzeżoną tajemnicą...

freefly
13-02-2012, 16:40
Jak widać jest to wielką strzeżoną tajemnicą...

Czy to taka wielka tajemnica, że można wejść na każdy, po uzyskaniu zgody administratora obiektu.

2pompony
13-02-2012, 16:52
Nie wiem jak w Warszawie, ale w Krakowie wszyscy administratorzy z zachwytem dają takie pozwolenia. Nie myślą wcale o tym, że mając takie pozwolenie jeden baran zepchnie drugiego barana z 10 piętra dla dowcipu, albo potknie się o luźny kabel i urwie połowie budynku internet, albo co gorszego...

Administratorzy do dusza chłopy i wszyscy popierają sztukę.

BorysR
15-02-2012, 00:22
Intercontinental polecam o ile sie ma 1500 zl za godzine.

surfer_19
14-07-2012, 23:24
Temat jakos umarl... Znajdzie sie ktos z Wawy kto podrzucil by jakies fajne adresiki:) Kurcze szukam i ciezko na maxa... Z jakims fajnym widokiem na Warszawa(centrum). Chodzilem z kolega,male wszystkie wejscia pozamykane na 4 spusty...

jarmer
15-07-2012, 14:50
Aby wejść na budynek legalnie powinno się mieć uprawnienia wysokościowe, a dach nie ma tu znaczenia. Niestety administracja broni swojej du.... W większość budynków, ma zamknięte wyjścia na dach. To tak wygląda to od strony prawnej i praktycznej. Do końca nie dziwię się administracji bo "batmanów" u nas nie brakuje, tylko z lądowaniem gorzej.