Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Dachy w Warszawie

Witam serdecznie,

na wstępie proszę mnie nie linczować za post. Mam zapytanko do fotografów z Warszawy, robiących w Warszawie zdjęcia. Czy orientujecie się może gdzie są odpowiednie dachy do plenerów ślubnych?

Obserwuje się wiele dachów, na których fotografowie robią plenery. Ja w Warszawie mieszkam od 4-5 miesięcy i nie bardzo znam stolicę stąd staram się zaczerpnąć radę tutaj. Chodzi mi o dachy z panoramą na miasto, pałac kultury, continental itp. Ktoś może zna jakieś adresy?

Z góry dziękuję tym co okażą pomoc

Domyślnie

W okolicy PKiN jest kilka wysokich budynków. Nie powinieneś mieć problemów ze znalezieniem ich bo są tylko trochę mniejsze od Pałacu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Husky_ Zobacz posta
    W okolicy PKiN jest kilka wysokich budynków. Nie powinieneś mieć problemów ze znalezieniem ich bo są tylko trochę mniejsze od Pałacu.
    hihihihihih
    Mężczyźni rozwijają się do 5 roku życia, a później TYLKO rosną..

Domyślnie

Tyle to i ja wiem... Ale nie na każdy zapewne można wejść... Dlatego ten wątek.
    Twoja odpowiedź jest zbyt ogólnikowa. Np. ty jedziesz w moje strony i zamieszczasz post, aby wybadać gdzie są fajne miejsca, a ja znając te wartościowe miejsca piszę Ci: idź nad morze na pewno coś znajdziesz... Raczej nie ułatwił bym Ci życia.

Domyślnie

Powiedz w takim razie na ile dachów próbowałeś wejść?

Domyślnie

Około 10 i niestety bez powodzenia...

Domyślnie

Nie znam się to się wypowiem. Ech...

Domyślnie

Podlaczylbym sie pod temat, tyle ze ja szukam nie do plenerow a do robienia panoram. Nie znacie żadnego na który można byliby wejść ?
    tyle nikona było.. ale się zmyło..

Domyślnie

Jak widać jest to wielką strzeżoną tajemnicą...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez surfer_19 Zobacz posta
    Jak widać jest to wielką strzeżoną tajemnicą...
    Czy to taka wielka tajemnica, że można wejść na każdy, po uzyskaniu zgody administratora obiektu.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów