Zobacz pełną wersję : jaki statyw?
piotrwozniak
03-02-2012, 20:59
potrzebuję statywu do robienia zdjęć mebli kuchennych w małych pomieszczeniach, waga i ergonomia nie ma znaczenia
Rozumiem, że fotografowanie mebli kuchennych wymaga specjalistycznego statywu, a problem wyboru sprzętu do takich zastosowań jest na tyle wyjątkowy, że wymaga założenia oddzielnego tematu?
piotrwozniak
03-02-2012, 23:30
nie do końca, ale nie wiedziałem że ten portal jest tylko dla fachowców, ja szukam porady
potrzebuję statywu do robienia zdjęć mebli kuchennych w małych pomieszczeniach, waga i ergonomia nie ma znaczenia
To co ma znaczenie, w jakim kierunku mają iść porady ?
nie do końca, ale nie wiedziałem że ten portal jest tylko dla fachowców, ja szukam porady
Jutro przyjdzie ktoś drugi i zapyta o statyw do fotografowania garnków, w niedzielę o statyw do fotografowania firanek i zasłon, a w poniedziałek rybek akwariowych. Na forum jest cała masa wątków o statywach. Zadałeś sobie chociaż trochę trudu i je przejrzałeś? Czy z góry uznałeś, że Twój problem jest wyjątkowy i wymaga oddzielnego wątku?
O statywach napisano już tutaj tyle, że spokojnie dowiedziałbyś się czegoś dla siebie. A jeśli nie, to ewentualnie mógłbyś dopisać swój problem do któregoś z istniejących już wątków.