Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] W drodze ale u celu ...
... czyli paliki w Chałupach.
Może ta odsłona bardziej wam podejdzie:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img687.imageshack.us/img687/9305/dkk9102.jpg)
Nikonozaur
22-01-2012, 22:21
Klasycznie, piękne światło złapałeś, mi się podoba. Teraz byłeś?
Miało być klasycznie, tak w sobotę jedyny dzień z takim słoneczkiem od dłuższego czasu
maniak666
22-01-2012, 22:31
Sklamalbym gdybym powiedzial o sobie ze wielkim milosnikiem pali baltyckich jestem. Ale jeszcze bardziej bym sklamal gdybym powiedzial ze ta fota nie zrobila na mnie wrazenia-swietne!
Sebastianito
22-01-2012, 22:35
I o to dowod, ze da sie zrobic cos z niczego! Podoba mi sie bardzo! Oj bardzo! (ostrosc kolor, nawet ten lekki zafarb.... wszystko na plus!) Ja jestem za... stwierdze nawet, ze jest to jedno z lepszych zdjec widzianych w tym tygodniu przez mua.
KaleidoStar
22-01-2012, 22:36
Darko, nienawidzę Cię :|
Ale czekajcie, ja się kiedyś też nauczę robić takie foty. Nauczę się, no :|
Fajne ,lekkie, ale... wolałbym to w pastelowej odsłonie. I trochę narożniki za ciemne, chodzi o górę.
Ale tu to normalnie mniód i malinka.. Światło miękkie i właśnie pastelowe, długie cienie, lekka mgiełka.. No śliczne.
coach_lodz
22-01-2012, 22:48
mnie się podoba bardzo :)
Przepiękna kolorystyka, świetny kadr,
bardzo się podoba. :)
...lekka mgiełka...
Tomku ale tam nie ma mgły, to fale się tak poukładały przy 10 sekundach ekspozycji
Fotografia piękna ale.... ale trochę drażni mnie ten fioletowy zafarb. Być może efekt zamierzony ale taki trochę nienaturalny.
Bardzo ładna fota, super kadr i swiatełko.
Przemek W.
22-01-2012, 23:28
... ze jest to jedno z lepszych zdjec widzianych w tym tygodniu przez mua.
Co to jest ->mua-< ??
A zdjęcie fantastyczne, nawet w gabinecie na kalendarzu nie mam tak dobrych. Cudowne kolory tak przedstawione morze!
Świetna fota, dopracowane wszystko i nie mam żadnych uwag :)
Różowe! Przepiękne! Na ścianę :D
Piękne światło, dobry, przemyślany kadr. Bardzo się podoba!
borregaard
23-01-2012, 19:32
Dla mnie OK,no może troszkę "tknąłbym" kolor,bo jak Zen już zauważył możnaby zejść ,deko, w kierunku złota......;):)
Widziałem i niezmiernie mi się podoba ta odsłona.
Wszystko jak należy, światło, kolor, kadr...
Może troszkę ostrzej w LD by się przydało, ale to generalnie szczegół ;)
Piękne zdjęcie. Cóz więcej można napisać ...?
jarekf34
23-01-2012, 23:17
Świetna fota, dopracowane wszystko i nie mam żadnych uwag
No i cóż więcej można napisać :) Bardzo fajnie w kadrze.
Dzięki za opinie
Zen i Borregard mają troszkę racji, nie do końca radzę sobie z zafarbem z hitechów
jacekz40
26-01-2012, 13:06
Darku, ogólnie ok, kadrowo super, klimatycznie...tylko mnie osobiście ten kolorek (dokładniej - tonacja) troszkę nie leży ;)
Bardzo dobre zdjęcie Darku :).
O reszcie już wiesz najlepiej ;).
Swietny kadr ale kolorek jest mega ladny . wszystko razem tworzy BDB zdjecie.
Całkiem fajne. Jedyne zastrzeżenie do jasnego odbicia ciemniejszego nieba w "kałużach", trochę to zakłóca dobry odbiór.