Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Serwis
http://wpk.eltrakon.pl/L1011977E%20Serwis.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1011977E%20Serwis.jpg)
Skad Wy tam nad ta Wigolabka macie takie ciekawe nazwy miejscowsci. Bylo Zle Mieso, jest Serwis, pewnie bylo cos jeszcze ale mi umknelo :) Co do zdjecia, to chyba dla mnie zbyt oczywiste. Podoba mi sie konwersja do B&W :)
Bartku, wszystko to tłumaczy jedno słowo - fatamorgana... ;)
Aparentnie Woyktu to musiala byla byc fatamorgana. No ale zdjecie chyba jednak w B&W? :D
Tak, tak, kolorowe B&W... Bo nie BMW przecież. :D
Podoba mi się, kolejne do hall of fame. Pozdrawiam :)
Bardzo dobre, a że zbyt oczywiste ? Lepsze chyba takie, niż z jakąś dopisywaną "ideologią" :D
hellbike
11-01-2012, 01:19
zdjecie celowo jest oczywiste, wiec nie jest to raczej wada.
Ja tam się nie czepiam :) Pierwsze wrażenie jest pozytywne. Jest miejscowość Serwis, jest rozbebeszony Merc. A po chwili zaczynają sie wątpliwości. Że zbyt oczywiste i takie tam....
Pierwsza wątpliwość :
-- czy to Twój samochód i tak sobie wymysliłeś i wyreżyserowałeś zdjęcie ? nie widzę kierowcy tego Merca. Jeśli tak to kategoria foto-żart
--jeśli nie, to zobaczyłes stojącego Merca przejeżdżając obok, stwierdziłeś , że Fajnie się kojarzy, zawróciłes , stanąłeś przed znakiem i zrobileś fotkę ? - już by było lepiej :)
--biegałeś sobie po polach focąc drozdy, lub wracałeś z imprezy z aparatem i się napatoczyła taka oto scenka ?? - jeszcze lepiej. Warto mieć aparat pod ręką. :)
Padła tu nazwa miejscowości "Złe Mięso". Dobrze by rzucić jakąś zdechłą padlinę przed znak na pobocze i mamy fotę. I to mocniejszą.
Konkluzja: - Jeśli przyuważyłeś scenkę to gratulacje.
Jeśli to reżyserowane, to wesoło wyszło , ale tak to sobie można na wiele sposobów.
Pozdrawiam
Robson_87
14-01-2012, 23:16
fajne;)
pardwadwa
15-01-2012, 06:37
Ja się tylko zastanawiam którędy autor przeszedł ;) Nawet śladów nie widać, super!
misiobudrysio
15-01-2012, 09:14
Ja się tylko zastanawiam którędy autor przeszedł ;) Nawet śladów nie widać, super!
pewnie stał tam pare dni widzisz ze aute zepsute :p
sniegu troche spadło to cyk i jest zdjecie
co do zdjecia masz fajne pomysly na wykorzystywanie banalnych rzeczy z otoczenia
pozdrawiam
velaskez
16-01-2012, 03:03
Fajny żarcik. Nie obchodzi mnie czy reżyserowane czy nie. Liczy się obraz ;)