Szukaj
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Skad Wy tam nad ta Wigolabka macie takie ciekawe nazwy miejscowsci. Bylo Zle Mieso, jest Serwis, pewnie bylo cos jeszcze ale mi umkneloCo do zdjecia, to chyba dla mnie zbyt oczywiste. Podoba mi sie konwersja do B&W
![]()
Bartku, wszystko to tłumaczy jedno słowo - fatamorgana...![]()
Snoblesse oblige:
Aparentnie Woyktu to musiala byla byc fatamorgana. No ale zdjecie chyba jednak w B&W?![]()
Tak, tak, kolorowe B&W... Bo nie BMW przecież.![]()
Snoblesse oblige:
Bardzo dobre, a że zbyt oczywiste ? Lepsze chyba takie, niż z jakąś dopisywaną "ideologią"![]()
zdjecie celowo jest oczywiste, wiec nie jest to raczej wada.
Ja tam się nie czepiamPierwsze wrażenie jest pozytywne. Jest miejscowość Serwis, jest rozbebeszony Merc. A po chwili zaczynają sie wątpliwości. Że zbyt oczywiste i takie tam....
Pierwsza wątpliwość :
-- czy to Twój samochód i tak sobie wymysliłeś i wyreżyserowałeś zdjęcie ? nie widzę kierowcy tego Merca. Jeśli tak to kategoria foto-żart
--jeśli nie, to zobaczyłes stojącego Merca przejeżdżając obok, stwierdziłeś , że Fajnie się kojarzy, zawróciłes , stanąłeś przed znakiem i zrobileś fotkę ? - już by było lepiej
--biegałeś sobie po polach focąc drozdy, lub wracałeś z imprezy z aparatem i się napatoczyła taka oto scenka ?? - jeszcze lepiej. Warto mieć aparat pod ręką.
Padła tu nazwa miejscowości "Złe Mięso". Dobrze by rzucić jakąś zdechłą padlinę przed znak na pobocze i mamy fotę. I to mocniejszą.
Konkluzja: - Jeśli przyuważyłeś scenkę to gratulacje.
Jeśli to reżyserowane, to wesoło wyszło , ale tak to sobie można na wiele sposobów.
Pozdrawiam
Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
Prawe
Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/
fajne![]()
Skontaktuj się z nami