Zobacz pełną wersję : soft do nikona D70S
thebobek
21-02-2007, 17:03
ma ktoś polskiego softa do nikona D70S
był bym bardzo wdzięczny :]
NIe ma i nie ma po co byc taki soft:)
Jak to "nie ma"? Pytaj Admina.
mmhmh
troche dziwne pewnie pytanie zadam
po co Ci pl soft ??
jak czegos nie rozumiesz to wez instrukcje PL
Nie każdy ma instrukcję do aparatu (ja akurat mam), więc niektórzy myślą o polskiej wersji menu. Muszą jednak wziąć pod uwagę, że jeśli to wgrają, to z kolei nie zawsze będą mogli się skoordynować z instrukcją (odwołuje się ona do angielskich punktów menu). Nie wiem, co dla Was lepsze...? Ja wolę mieć kontakt z menu angielskim.
moze to dziwnie zabrzmi
wchodze dzisiaj na forum patrze a tam 3 tematy / topic o tym samym .... soft do d70s
troche lenistwo dokucza?
W rzeczy samej wysyp postów z prośbą o soft :)... ludzie aparat to nie komórka, tutaj raczej jeżeli coś nie jest zwalone to nie wymaga to poprawy, bobek w kwestii znajomości przez ciebie języka obcego, sądze, że jesteś w stanie wytężyć umysł i wprowadzić weń kilka słówek które ułatwią ci obsługę tym aparatem :)... ja go właśnie nabyłem kilka dni temu, i neiwidzę problemu w tym, że soft jest w wersji anglo... mało tego, powiem ci, że wogóle praktycznie nie korzystam z menu, nie wchodze tam bo nei ma takie jpotrzeby przeważnie wszystko jestpod ręką na zew. wyświetlaczu i w wizjerze... POzDRo ;)
a czy jest jakas opcja wgrania softu do d70s tak aby min ISO bylo np 100 a nie 200 jak jest w standardzie? Np. z jakiegos innego modelu... pytam tak retorycznie bo fajnie by bylo miec ISO 50 :)
a czy jest jakas opcja wgrania softu do d70s tak aby min ISO bylo np 100 a nie 200 jak jest w standardzie? Np. z jakiegos innego modelu... pytam tak retorycznie bo fajnie by bylo miec ISO 50 :)
Trzeba poderwac corke prezesa Nikona, oczarowac ja, nastepnie poprosic o dowod milosci... w postaci takiego softu :-D Kochajacy tatus zrobi dla swojej coreczki wszystko :-)
przeciez ona jest szkaradna !!! wszyscy tak mowia, to juz wole miec ISO 200 i jej nie ogladac ;)
Wcale nie jest taka zła...przy iso 9999 jej fotki są całkiem znośne:p A propo softu dużo osób skarzy sie na problemy z DSLRem po upgreadzie softu, tak więc zastanów się czy warto. Wiem z autopsji. Podziekowania dla Fixation London:P
Garowy: naprawiales cos u nich? Nie wiesz ile biora za czyszczenie matrycy? Mam kilka spotow wrrr
Za zmiane softu na stary(standardowy) 10funtów. Czyszczenie matrycy 25funtów. Defacto kilka fajnych polek tam pracuje :p lub wdepnij do chłopaków w aperture http://apertureuk.com/ blisko british museum to Ci wyszyszczą za grosze, a powiem Ci że znają się na rzeczy
A z apertureuk cos robiles? Sa blisko mojego biura, ja jestem w polowie Oxfordstreet. Pewnie sie tam na dniach wybiore... Dzieki za info
Czyscili mi matryce...ceny Ci nie powiem bo wliczona byla w zakupy jakie u nich robilem. IMHO to jeden z lepszych sklepow foto jaki widzialem, plus kawiarenka:)
spoko, wybieram sie tam na poczatku przyszlego tygodnia...
No i bylem w siedzibie http://apertureuk.com/ (http://apertureuk.com/)
Coz za miejsce, coz za klimat, tylke sprzecicha jeszcze nie widzialem, polowa to 2ndHand a druga to pewnie nowki ;) caly sklep o powierzchni moze 50m2 tak zaladowany gratami ze klimat ma niepowtarzalny, zaden centumetr miejsca sie nie marnuje, dlatego zaisntalowali kawiarenke internetowa czyli mozesz przysc z laptopem i podlaczyc sie pod wifi lub kabel no i wypic kawe i zjesc ciacho bo i fotocafe tez jest (miesci 2 osoby ale jest). Generalnie miejsce swietne, za 18-55 kit zaproponowal mi od reki £50 wiec pewnie jeszcze dorzuce pare funciakow za filtr pol i bedzie po problemie jednak....
... jednak mojego glownego problemu czyli czyszczenia matrycy nei zalatwili bo juz sie w to nie bawia :(
"Jak chces zaoszczedzic kase to na stronie napisalismy co i jak z czyszczeniem, to jest proste jak d...nie, dasz rade ;)" - hmmm dam?