ma ktoś polskiego softa do nikona D70S
był bym bardzo wdzięczny :]
Szukaj
ma ktoś polskiego softa do nikona D70S
był bym bardzo wdzięczny :]
NIe ma i nie ma po co byc taki soft![]()
Jak to "nie ma"? Pytaj Admina.
Krzysztof Paszkiewicz
A jest?
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Wiem, że jest do D70.
Krzysztof Paszkiewicz
mmhmh
troche dziwne pewnie pytanie zadam
po co Ci pl soft ??
jak czegos nie rozumiesz to wez instrukcje PL
Nie każdy ma instrukcję do aparatu (ja akurat mam), więc niektórzy myślą o polskiej wersji menu. Muszą jednak wziąć pod uwagę, że jeśli to wgrają, to z kolei nie zawsze będą mogli się skoordynować z instrukcją (odwołuje się ona do angielskich punktów menu). Nie wiem, co dla Was lepsze...? Ja wolę mieć kontakt z menu angielskim.
Krzysztof Paszkiewicz
moze to dziwnie zabrzmi
wchodze dzisiaj na forum patrze a tam 3 tematy / topic o tym samym .... soft do d70s
troche lenistwo dokucza?
Święta prawda
D70s nikkor 18-70 mm / Nikkor 50 mm 1.8 D / CF extreme III
W rzeczy samej wysyp postów z prośbą o soft... ludzie aparat to nie komórka, tutaj raczej jeżeli coś nie jest zwalone to nie wymaga to poprawy, bobek w kwestii znajomości przez ciebie języka obcego, sądze, że jesteś w stanie wytężyć umysł i wprowadzić weń kilka słówek które ułatwią ci obsługę tym aparatem
... ja go właśnie nabyłem kilka dni temu, i neiwidzę problemu w tym, że soft jest w wersji anglo... mało tego, powiem ci, że wogóle praktycznie nie korzystam z menu, nie wchodze tam bo nei ma takie jpotrzeby przeważnie wszystko jestpod ręką na zew. wyświetlaczu i w wizjerze... POzDRo
![]()
Skontaktuj się z nami