Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Wartburg
wolnyslimak
21-11-2011, 00:07
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img521.imageshack.us/img521/8443/wartburg.jpg)
Ramka pasuje stylem do Wartbruga. Tak samo piękne stworzenia.
Zdjęcie niestety nie ma dla mnie żadnego uroku, mimo iż samochody pamiętam. Ładne światło tylko w tle, przeostrzone krawędzie, brak głównego tematu tak naprawdę. Cięcie samochodu... średnie.
wolnyslimak
21-11-2011, 21:41
Ramka stylem pod Wartburga o którego notabene wcale mi nie chodziło. Chodzi o Panie, które jakby z czasów Wartburga. Poprostu gra mi lewa strona z prawą. Dla mnie całość a dla Was nie... Z konwersją coś rzeczywiście dziwnie. Dzięki za odwiedziny.
Wracam czwarty raz do tego zdjęcia a to już musi coś znaczyć :) Rewelacji nie ma ale ma w sobie coś co przyciąga, może dlatego, że byłem wieloletnim posiadaczem Trabanta i może sentyment do NRDowskiej myśli technicznej.
Światło w tle bardzo fajne.
verdical
23-11-2011, 11:15
... i dobrze obrobione.
JarekJaszczyk
23-11-2011, 11:37
Fajnie pokazane ale takie piekne kolory chyba nie pasuja do czasow swietnosci Wartburga :-)
Ilekroc ogladam takie zdjecia nurtuje mnie kwestia zgody fotografowanych osob na publikacje.
Pozdrowienia,
wolnyslimak
23-11-2011, 11:52
Dziękuję Wam za wizytę i komentarze. Co do zgody to raczej trudno o nią w reporterce ulicznej. Ja zazwyczaj albo uśmiechnę się do osoby fotografowanej albo udam, że nie wiem o co chodzi albo uciekam:):)
JarekJaszczyk
23-11-2011, 12:19
(...) Co do zgody to raczej trudno o nią w reporterce ulicznej(...)
O ile sie nie myle to nie trzeba takiej zgody, nalezy natomiast usunac udostepniane zdjecie na zadanie osoby ktora sie na nim znajduje (nie musisz wiec uciekac), ale i tak zawsze mam "obiekcje" przy jakimkolwiek upublicznianiu czyjegos wizerunku.
Pozdrowienia,
..cos w tej pracy lubie :)
(a rameczka prawie 3D :) )
radekone
02-12-2011, 01:36
Wartburg warczy na te panie, jakby mial rejestracje WRR to juz w ogole bylby megaczad.
Bardzo dobre tylko ramka jak z kiepskich zdjec weselnych :)
Motorniczy
02-12-2011, 01:53
Bardzo dobra klatka , fajne ciecie samochodu i swietna GO. Pozdro
wolnyslimak
02-12-2011, 08:51
Dziękuję raz jeszcze za wizytę i oddźwięk. Szczerze mówiąc chciałem się pozbyć tej przaśnej ramki ale jakoś bez niej czegoś brakowało. Pozdrawiam.