Szukaj
Ramka pasuje stylem do Wartbruga. Tak samo piękne stworzenia.
Zdjęcie niestety nie ma dla mnie żadnego uroku, mimo iż samochody pamiętam. Ładne światło tylko w tle, przeostrzone krawędzie, brak głównego tematu tak naprawdę. Cięcie samochodu... średnie.
Ramka stylem pod Wartburga o którego notabene wcale mi nie chodziło. Chodzi o Panie, które jakby z czasów Wartburga. Poprostu gra mi lewa strona z prawą. Dla mnie całość a dla Was nie... Z konwersją coś rzeczywiście dziwnie. Dzięki za odwiedziny.
Wracam czwarty raz do tego zdjęcia a to już musi coś znaczyćRewelacji nie ma ale ma w sobie coś co przyciąga, może dlatego, że byłem wieloletnim posiadaczem Trabanta i może sentyment do NRDowskiej myśli technicznej.
Światło w tle bardzo fajne.
D90 | N35 | S10-20
<a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>
Dobrze złapane.
... i dobrze obrobione.
Fajnie pokazane ale takie piekne kolory chyba nie pasuja do czasow swietnosci Wartburga
Ilekroc ogladam takie zdjecia nurtuje mnie kwestia zgody fotografowanych osob na publikacje.
Pozdrowienia,
Dziękuję Wam za wizytę i komentarze. Co do zgody to raczej trudno o nią w reporterce ulicznej. Ja zazwyczaj albo uśmiechnę się do osoby fotografowanej albo udam, że nie wiem o co chodzi albo uciekam![]()
Skontaktuj się z nami