PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Light in the mind

JaroPienza
15-11-2011, 21:10
Nie chciałem zostawiać mojego słowa bez potwierdzenia ;)Troszkę światła

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img849.imageshack.us/img849/9257/dsc5974psweb.jpg)

Hoobie
15-11-2011, 22:52
Malowniczo wyszło, ale... pomarudze tym razem i powiem, że chciałbym deczko szerzej, no i ten PD trochę mi nie pasi :p ;)
Klimat, kolory... bajera! :D

JaroPienza
15-11-2011, 22:59
Malowniczo wyszło, ale... pomarudze tym razem i powiem, że chciałbym deczko szerzej, no i ten PD trochę mi nie pasi :p ;)

tak sie zastanawiałem nad tym kadrem. Nie chciałem psuć i okrajać. Tak był zbudowany teren no i cóż zrobić. Wkradł mi się ten pagórek. Szerzej było by więcej pagórka i inne przeszkadzajki były by w kadrze.

Hoobie
15-11-2011, 23:05
tak sie zastanawiałem nad tym kadrem. Nie chciałem psuć i okrajać. Tak był zbudowany teren no i cóż zrobić. Wkradł mi się ten pagórek. Szerzej było by więcej pagórka i inne przeszkadzajki były by w kadrze.

Rozumiem Cię i wiem, że czasami po prostu się nie da...
Dla jasności - mimo uwag, nie przekreślam tego zdjęcia ;)

spiritwood
15-11-2011, 23:06
A ja napiszę, choć w landszafcie poruszam się średnio, że jest to piękna praca. Tonacja trochę jak u holenderskich mistrzów 'złotego wieku' - na fotografię krajobrazu zawsze patrzę przez pryzmat malarstwa. Pagórek PD mnie osobiście nie przeszkadza zupełnie. Powiesiłbym na ścianie. Gratulacje!

harb
15-11-2011, 23:07
ja uważam ze kadr jest ok. natomiast troszeczkę ( troszeczkę ! ) mnie drażni kolor mz. jest trochę za żółto, chociaż może marudzę :) fajna fota

maniak666
16-11-2011, 00:07
ja uważam ze kadr jest ok. natomiast troszeczkę ( troszeczkę ! ) mnie drażni kolor mz. jest trochę za żółto, chociaż może marudzę :) fajna fota
Drażnić mnie za bardzo nie drażni, ale jakby ciut, ciut mniej, byłoby w sam raz. Ale fota bez dwóch zdań- świetna.

krokus66
16-11-2011, 10:32

Też tak uważam.
Zdjęcie śliczne.

krzysztofz24
16-11-2011, 12:44
Fajno, fajno...i w kadrze i w kolorkach:-).