Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Light in the mind

Nie chciałem zostawiać mojego słowa bez potwierdzenia Troszkę światła

Domyślnie

Malowniczo wyszło, ale... pomarudze tym razem i powiem, że chciałbym deczko szerzej, no i ten PD trochę mi nie pasi
    Klimat, kolory... bajera!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Malowniczo wyszło, ale... pomarudze tym razem i powiem, że chciałbym deczko szerzej, no i ten PD trochę mi nie pasi
    tak sie zastanawiałem nad tym kadrem. Nie chciałem psuć i okrajać. Tak był zbudowany teren no i cóż zrobić. Wkradł mi się ten pagórek. Szerzej było by więcej pagórka i inne przeszkadzajki były by w kadrze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    tak sie zastanawiałem nad tym kadrem. Nie chciałem psuć i okrajać. Tak był zbudowany teren no i cóż zrobić. Wkradł mi się ten pagórek. Szerzej było by więcej pagórka i inne przeszkadzajki były by w kadrze.
    Rozumiem Cię i wiem, że czasami po prostu się nie da...
    Dla jasności - mimo uwag, nie przekreślam tego zdjęcia
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

A ja napiszę, choć w landszafcie poruszam się średnio, że jest to piękna praca. Tonacja trochę jak u holenderskich mistrzów 'złotego wieku' - na fotografię krajobrazu zawsze patrzę przez pryzmat malarstwa. Pagórek PD mnie osobiście nie przeszkadza zupełnie. Powiesiłbym na ścianie. Gratulacje!

Domyślnie

ja uważam ze kadr jest ok. natomiast troszeczkę ( troszeczkę ! ) mnie drażni kolor mz. jest trochę za żółto, chociaż może marudzę fajna fota

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ja uważam ze kadr jest ok. natomiast troszeczkę ( troszeczkę ! ) mnie drażni kolor mz. jest trochę za żółto, chociaż może marudzę fajna fota
    Drażnić mnie za bardzo nie drażni, ale jakby ciut, ciut mniej, byłoby w sam raz. Ale fota bez dwóch zdań- świetna.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Też tak uważam.
    Zdjęcie śliczne.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Fajno, fajno...i w kadrze i w kolorkach.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Uprawnienia umieszczania postów