Zobacz pełną wersję : EC-135 Bydgoszcz
Jest to mój pierwszy post na tym forum, aczkolwiek przyglądam mu się dłuższy czas więc witam Wszystkich ;)
Fot. śmigłowca na lotnisku w Bydgoszczy:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img528.imageshack.us/img528/8756/dsc038492.jpg)
Pozdrawiam
Sam śmiglak ostry, ale zdjęcie nie ma tego co potrzeba:(
1. za krótki czas migawki - śmigła prawie stoją
2. w złym miejscu stałeś - za duużo tego wszystkiego jest na zdjęciu - gdyby go tak od przodu bez gościa, samolotu, tych latarni itp
3. takie niebo niestety nie sprzyja też.
ale się nie zrażaj, fotografuj i ćwicz dalej.
Stach2008
14-11-2011, 10:56
własnie składam taki model tylko w innym malowaniu :)
wilk325, chciałem właśnie w bardziej oryginalny sposób przedstawić coś, co było obfotografowane milion razy na Bydgoskim lotnisku dlatego też zdecydowałem się na umieszczenie w kadrze większej ilości obiektów :)
P.S. Samoloty fotografuje od dość dawna więc wiem co i jak, ale za komentarz dzięki ;)
Pozdrawiam
wilk325, chciałem właśnie w bardziej oryginalny sposób przedstawić coś, co było obfotografowane milion razy na Bydgoskim lotnisku dlatego też zdecydowałem się na umieszczenie w kadrze większej ilości obiektów :)
P.S. Samoloty fotografuje od dość dawna więc wiem co i jak, ale za komentarz dzięki ;)
Pozdrawiam
OK, Twój punkt widzenia i podejście do tematu-też się liczy.
Ja tego zdjęcia nie kupuję:(
adamkloc
21-11-2011, 22:41
Wilk ma racje co do czasu i smigieł ale mi się foto podoba z tego względu że fajna reporterka a nie spotterka:)
nurkiewicz
22-11-2011, 11:34
mi się foto podoba z tego względu że fajna reporterka a nie spotterka:)
A co jest fajnego w tej reporterce?
Za Wilkiem - dłuższy czas, zwłaszcza, że ten wentylator z tyłu to zamrożony całkiem. No i na mój gust bałagan w kadrze. No i ja repo nie widzę: znudzony pterodaktylami facet w żółtej kamizelce. Gdyby choćdłubał w nosie. Jak w polskim filmie - nuda...
Może jest gdzieś drugie dno, ale ja nie widzę.
Robert_P
22-11-2011, 14:59
Ja również tego nie kupuję , orginalność moim zdaniem ma inne imię .
adamkloc
26-11-2011, 14:56
nurkiewicz- mi ma prawo się podobać ta reporterka ty masz swoje zdanie ja swoje a pokaż mi ładnie rozmyty wentylator na jakim kolwiek zdjęciu Ec135:):):)
szymon708
26-11-2011, 15:06
To daj coś innego bo Twoja premiera na forum dość słabo wypadła.