Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie EC-135 Bydgoszcz

Jest to mój pierwszy post na tym forum, aczkolwiek przyglądam mu się dłuższy czas więc witam Wszystkich
    Fot. śmigłowca na lotnisku w Bydgoszczy:
    Pozdrawiam

Domyślnie

Sam śmiglak ostry, ale zdjęcie nie ma tego co potrzeba
    1. za krótki czas migawki - śmigła prawie stoją
    2. w złym miejscu stałeś - za duużo tego wszystkiego jest na zdjęciu - gdyby go tak od przodu bez gościa, samolotu, tych latarni itp
    3. takie niebo niestety nie sprzyja też.

ale się nie zrażaj, fotografuj i ćwicz dalej.

Domyślnie

własnie składam taki model tylko w innym malowaniu
    Sony a6000, SEL20F28, SEL50F18

Domyślnie

wilk325, chciałem właśnie w bardziej oryginalny sposób przedstawić coś, co było obfotografowane milion razy na Bydgoskim lotnisku dlatego też zdecydowałem się na umieszczenie w kadrze większej ilości obiektów
    P.S. Samoloty fotografuje od dość dawna więc wiem co i jak, ale za komentarz dzięki

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez sebacyw ; 14-11-2011 o 13:31

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebacyw Zobacz posta
    wilk325, chciałem właśnie w bardziej oryginalny sposób przedstawić coś, co było obfotografowane milion razy na Bydgoskim lotnisku dlatego też zdecydowałem się na umieszczenie w kadrze większej ilości obiektów
    P.S. Samoloty fotografuje od dość dawna więc wiem co i jak, ale za komentarz dzięki

Pozdrawiam
    OK, Twój punkt widzenia i podejście do tematu-też się liczy.
    Ja tego zdjęcia nie kupuję

Domyślnie

Wilk ma racje co do czasu i smigieł ale mi się foto podoba z tego względu że fajna reporterka a nie spotterka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamkloc Zobacz posta
    mi się foto podoba z tego względu że fajna reporterka a nie spotterka
    A co jest fajnego w tej reporterce?
    Za Wilkiem - dłuższy czas, zwłaszcza, że ten wentylator z tyłu to zamrożony całkiem. No i na mój gust bałagan w kadrze. No i ja repo nie widzę: znudzony pterodaktylami facet w żółtej kamizelce. Gdyby choćdłubał w nosie. Jak w polskim filmie - nuda...
    Może jest gdzieś drugie dno, ale ja nie widzę.
    pozdrawiam Michał
    moje pstryki lotnicze:
    www.air.art.pl www.fotoaktywni.art.pl

Domyślnie

Ja również tego nie kupuję , orginalność moim zdaniem ma inne imię .
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

nurkiewicz- mi ma prawo się podobać ta reporterka ty masz swoje zdanie ja swoje a pokaż mi ładnie rozmyty wentylator na jakim kolwiek zdjęciu Ec135

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebacyw Zobacz posta
    To daj coś innego bo Twoja premiera na forum dość słabo wypadła.
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Uprawnienia umieszczania postów