Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Downpatrick head o poranku.
Pierwszey promien swiatla.....
:)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img526.imageshack.us/i/dsc1767d.jpg/)
:)
jacekz40
10-11-2011, 13:12
łooooł bardzo dobre :)
dominikpl72
10-11-2011, 15:55
Światełko (jak to zwykle bywa u Ciebie) - super... Ale co do kompozycji - to te trójkąty podłoża na dole jakoś tak nijako mi wyglądają...
Wolałem Twoje wcześniejsze odsłony tej miejscówki.
katatjuta
10-11-2011, 15:57
Grzechu jak dla mnie bomba ale przeszkadza mi albo odwraca uwagę kotłująca się woda na dole ale to tylko ja tak to widze bo ogolnie świetne zdjęcie :)
Dla mnie za mocno daje po oczach - przesadziles z kolorem/kontrastem. Te glony/trawa na pierwszym planie wyglają jak światła w dyskotece. Co jeszcze - przeszkadza mi kolor wody - lewa strona pomarańczowa, prawa niebieska - to nie gra ze sobą.
Kadrowo mi sie podoba.
Dla mnie za mocno daje po oczach - przesadziles z kolorem/kontrastem. Te glony/trawa na pierwszym planie wyglają jak światła w dyskotece. Co jeszcze - przeszkadza mi kolor wody - lewa strona pomarańczowa, prawa niebieska - to nie gra ze sobą.
Kadrowo mi sie podoba.
Nic tutaj nie jest przypadkowe.....nie wiem czy wiesz, ale kolory oceanu biora sie z koloru nieba....
Nic tutaj nie jest przypadkowe.....nie wiem czy wiesz, ale kolory oceanu biora sie z koloru nieba....
Albo z NXa, tudzież z PSa ;)
Albo z NXa, tudzież z PSa ;)
Nie chce mi sie z toba teraz tutaj przepychac....NEF ma dwa kolory wody po kazdej ze stron, kolory odbijajacego sie swiatla od nieba, niebo wspolgra z tym co na wodzie wiec mi tu nie wymyslaj....nie musi sie podobac, ale nie wmawiaj mi bzdur, jest kolorowe bo takie lubie a, ze za mocno, jak kto lubi.
Te glony/trawa na pierwszym planie wyglają jak światła w dyskotece.
Nie wiem jak wygladaja swiatla w dyskotece....nie wiem, bo nie chodze.
krokus66
10-11-2011, 21:42
Bardzo ładne.
Pablo 77
10-11-2011, 22:19
Nie chce mi sie z toba teraz tutaj przepychac....NEF ma dwa kolory wody po kazdej ze stron, kolory odbijajacego sie swiatla od nieba, niebo wspolgra z tym co na wodzie wiec mi tu nie wymyslaj....nie musi sie podobac, ale nie wmawiaj mi bzdur, jest kolorowe bo takie lubie a, ze za mocno, jak kto lubi.
Nie wiem jak wygladaja swiatla w dyskotece....nie wiem, bo nie chodze.
Kiedyś byłem Dj'em,ale tam światła miały dużo większą moc :) :) :)
Tu jest bardzo dobrze i takie obrazki Grzesiu mi się podobają :)
Kadr, światło bdb, ale kolorki dla mnie zbyt intensywne. Trochę woda z lewej nie ostra się wydaje.
Nikonozaur
11-11-2011, 00:11
Kadrowo nie mam pytań. Kolorystycznie prawie też. U mnie tylko ta ciemna zieleń na końcu skały jest lekko zjadliwa, ale oglądam na gościnnym sprzęcie marki "Medion" więc nie wiem czy to Twoje zdjęcie czy tutejszy monitor. Skoro jednak inni też coś o tym mówią coś w tym musi być. ;)
Mega ta miejscówka jest :shock:!
Kadr jak najbardziej mi pasuje i kolorki też :).
Mocno nasycone, ale ja też często podaje konkretnie w tym temacie.
Jedynie co, to wydaje mi się, że warto przyciemnić wodę po obu stronach tytułowego bohatera, bo im bliżej niego tym jaśniej jest ;).
Ładnie jest ,chociaż poprzednie wersje z delikatnym światłem i kolorem bardziej mi się podobały.Pozdrawiam