Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Downpatrick head o poranku.

Pierwszey promien swiatla.....

Domyślnie

Światełko (jak to zwykle bywa u Ciebie) - super... Ale co do kompozycji - to te trójkąty podłoża na dole jakoś tak nijako mi wyglądają...
    Wolałem Twoje wcześniejsze odsłony tej miejscówki.
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

Grzechu jak dla mnie bomba ale przeszkadza mi albo odwraca uwagę kotłująca się woda na dole ale to tylko ja tak to widze bo ogolnie świetne zdjęcie

Domyślnie

Dla mnie za mocno daje po oczach - przesadziles z kolorem/kontrastem. Te glony/trawa na pierwszym planie wyglają jak światła w dyskotece. Co jeszcze - przeszkadza mi kolor wody - lewa strona pomarańczowa, prawa niebieska - to nie gra ze sobą.

Kadrowo mi sie podoba.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Dla mnie za mocno daje po oczach - przesadziles z kolorem/kontrastem. Te glony/trawa na pierwszym planie wyglają jak światła w dyskotece. Co jeszcze - przeszkadza mi kolor wody - lewa strona pomarańczowa, prawa niebieska - to nie gra ze sobą.

Kadrowo mi sie podoba.
    Nic tutaj nie jest przypadkowe.....nie wiem czy wiesz, ale kolory oceanu biora sie z koloru nieba....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Nic tutaj nie jest przypadkowe.....nie wiem czy wiesz, ale kolory oceanu biora sie z koloru nieba....
    Albo z NXa, tudzież z PSa

Domyślnie

Albo z NXa, tudzież z PSa
    Nie chce mi sie z toba teraz tutaj przepychac....NEF ma dwa kolory wody po kazdej ze stron, kolory odbijajacego sie swiatla od nieba, niebo wspolgra z tym co na wodzie wiec mi tu nie wymyslaj....nie musi sie podobac, ale nie wmawiaj mi bzdur, jest kolorowe bo takie lubie a, ze za mocno, jak kto lubi.

Te glony/trawa na pierwszym planie wyglają jak światła w dyskotece.
    Nie wiem jak wygladaja swiatla w dyskotece....nie wiem, bo nie chodze.
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 10-11-2011 o 17:34

Domyślnie

Bardzo ładne.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Nie chce mi sie z toba teraz tutaj przepychac....NEF ma dwa kolory wody po kazdej ze stron, kolory odbijajacego sie swiatla od nieba, niebo wspolgra z tym co na wodzie wiec mi tu nie wymyslaj....nie musi sie podobac, ale nie wmawiaj mi bzdur, jest kolorowe bo takie lubie a, ze za mocno, jak kto lubi.

Nie wiem jak wygladaja swiatla w dyskotece....nie wiem, bo nie chodze.
    Kiedyś byłem Dj'em,ale tam światła miały dużo większą moc

Tu jest bardzo dobrze i takie obrazki Grzesiu mi się podobają
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów