Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Zmierzch
Megazordon
11-02-2007, 15:16
Był sierpień i już się ciemno robiło, a zachodzące słońce miałem mniej więcej za plecami.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img412.imageshack.us/img412/7241/zmierzchyx2.png)
zderzenie architektury tradycyjnej, wkomponowanej w krajobraz kulturowy z architekturą współczesną, handlową
nowoczesność odsuwana na drugi plan strzela światłami i pcha się przed kurtynę lasu ;-)
poprawiłbym gryzące kolory dachów i zieleni na jakieś przytulniejsze
to zderzenie rzeczywiscie fajne, mi zabrakło troche światełka, szczególnie takiego od zachodzącego za plecami słonca ;)
Megazordon
12-02-2007, 21:09
Mi jakoś te kolorki pasują, a zderzenie wyszło niezamierzone i dopiero jak wklejałem tutaj zdjęcie, to zauważyłem ten kontrast między nowym a starym.
A fotka teraz lepiej na czarnym tle wygląda :)
Jak sądzicie?
december
13-02-2007, 14:41
no coż jakos nie trafia do mnie to ujęcie. Ja raczej bym kadrował na kościół i budynki wokół niego, bo wyglądałby wtedy jak jakiś folwark. Ale ty pewnie chciałeś szeroko :)
Megazordon
13-02-2007, 20:43
Już nie pamiętam :) Chyba chciałem szeroko, ale nawet gdybym nie chciał to i tak ogniskowej nie starczyło na coś węższego.
fajna fotka ogólnie wyszła ale jak mozna gdybac to bez tego nowoczesnego centrum byłoby fajniej
pzdr
---------------
Był sierpień i już się ciemno robiło, a zachodzące słońce miałem mniej więcej za plecami.
Może nie pisz, kiedy i co gdzie było? Zdjęcie powinno obronić się samo.
Mi się podoba. Komentarz Jarka, jak zwykle, bardzo trafny. Ukłony...
Megazordon
14-02-2007, 22:54
Może nie pisz, kiedy i co gdzie było? Zdjęcie powinno obronić się samo.
Mi się podoba. Komentarz Jarka, jak zwykle, bardzo trafny. Ukłony...
Sam nie wiem dlaczego to napisałem. Może to przez to, że jeszcze mam tremę, jak wstawiam zdjęcia i chciałem się usprawiedliwić, dlaczego takie ciemne :)