Był sierpień i już się ciemno robiło, a zachodzące słońce miałem mniej więcej za plecami.
Szukaj
Był sierpień i już się ciemno robiło, a zachodzące słońce miałem mniej więcej za plecami.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
zderzenie architektury tradycyjnej, wkomponowanej w krajobraz kulturowy z architekturą współczesną, handlową
nowoczesność odsuwana na drugi plan strzela światłami i pcha się przed kurtynę lasu
poprawiłbym gryzące kolory dachów i zieleni na jakieś przytulniejsze
to zderzenie rzeczywiscie fajne, mi zabrakło troche światełka, szczególnie takiego od zachodzącego za plecami słonca![]()
D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|
Mi jakoś te kolorki pasują, a zderzenie wyszło niezamierzone i dopiero jak wklejałem tutaj zdjęcie, to zauważyłem ten kontrast między nowym a starym.
A fotka teraz lepiej na czarnym tle wygląda
Jak sądzicie?
The pięćdziesiąt
no coż jakos nie trafia do mnie to ujęcie. Ja raczej bym kadrował na kościół i budynki wokół niego, bo wyglądałby wtedy jak jakiś folwark. Ale ty pewnie chciałeś szeroko![]()
Już nie pamiętamChyba chciałem szeroko, ale nawet gdybym nie chciał to i tak ogniskowej nie starczyło na coś węższego.
The pięćdziesiąt
fajna fotka ogólnie wyszła ale jak mozna gdybac to bez tego nowoczesnego centrum byłoby fajniej
pzdr
---------------
D50,D80 kit, 28-80 Nikor, 70-300 Sigma i inne duperele
Skontaktuj się z nami