PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Patrycja

jacekhc666
11-09-2011, 01:12
Jedno z ostatniej sesji

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img52.imageshack.us/img52/6672/dsc4753w.jpg)

aikidudi
11-09-2011, 10:44
najlepsze jest logo - takie betonowe

jacekhc666
11-09-2011, 12:09
To forum ostatnio mnie zadziwia, czy jeszcze ktoś ma coś ciekawego do dodania? :???:

kZC_
11-09-2011, 12:12

haah :D
btw. zdjęcie trochę nieostre

jacekhc666
11-09-2011, 12:15
haah :D
btw. zdjęcie trochę nieostre
kup sobie nowy monitor

bieluś
11-09-2011, 12:28
fajnie wyszło mi się podoba

Motorniczy
11-09-2011, 13:03
Wlosy po lewej wygladaja na mokre a te po prawej nie , fotografujac pod swiatlo spotęgowałeś odbiór wloskow na przedramionach . Dodatkowo masz tutaj , mozna powiedziec biala twarz i czarny dekolt . Teraz panuje moda na reklamowanie sie ale wielkosc logo nie ma nic wspolnego ze zdjeciem. Pozdro

jacekhc666
11-09-2011, 13:23
Wlosy po lewej wygladaja na mokre a te po prawej nie Włosy po lewej są oświetlone
przez promienie słoneczne ponieważ robiłem zdjęcie ze słońcem z tył aby uniknąć mocnych ćieni.

Dodatkowo masz tutaj , mozna powiedziec biala twarz i czarny dekolt .
To chyba jasne ze dekolt jest ciemny bo zakrywają go ręce?

wielkosc logo nie ma nic wspolnego ze zdjeciem. Pozdro
Ok, sygnatura jest za duża

Zapomnieliście dodać ze nie widać drugiego kolczyka przez co wygląda jak by miała jeden, nie widać nóg przez co wydaje się ze nie ma tułowia i dolnych kończyn, że widać jej rysy twarzy, że ma jedno oko przymknięte bardziej niż drugie, że widać tylko trzy palce przez co wydaje się jak by brakowało jej reszty, że jest przepał na prawym ramieniu, nie profesjonalny centralny kardy i to 'logo' które dałem tu dla was na tle zdjęcia żebyście je mogli ocenić!

Hoobie
11-09-2011, 13:43
Spec ze mnie żaden, niemniej chyba pokombinowałbym z kadrem... Taka ilosc prawej/lewej jest ok mz, niemniej nie odpowiada mi taka ilosc góry....
Kadrowałbym delikatnie niżej ;)
Ta jasnośc na lewym łokciu modelki trochę razi, odciąga (mój ;)) wzrok.

Riddler
11-09-2011, 17:47
Włosy po lewej są oświetlone
Zapomnieliście dodać ze nie widać drugiego kolczyka przez co wygląda jak by miała jeden, nie widać nóg przez co wydaje się ze nie ma tułowia i dolnych kończyn, że widać jej rysy twarzy, że ma jedno oko przymknięte bardziej niż drugie, że widać tylko trzy palce przez co wydaje się jak by brakowało jej reszty, że jest przepał na prawym ramieniu, nie profesjonalny centralny kardy i to 'logo' które dałem tu dla was na tle zdjęcia żebyście je mogli ocenić!

Kolego dałeś żeby ocenili to przyjmij krytykę i opinie innych czytelników i czytelniczek tego forum a nie kozakuj. Jeśli nie chcesz to nie dawaj żadnych zdjęć. A jak już dodajesz to przynajmniej miej troche kultury...

szelass
11-09-2011, 20:25
Kolego dałeś żeby ocenili to przyjmij krytykę i opinie innych czytelników i czytelniczek tego forum a nie kozakuj. Jeśli nie chcesz to nie dawaj żadnych zdjęć. A jak już dodajesz to przynajmniej miej troche kultury...

Amen!

Matteo
11-09-2011, 21:06

Ty moze melise powinienes zaczac pic w wiekszych ilosciach. Dales do oceny to przyjmij na klate krytyke jak mezczyzna . Uwazasz ze ta fotka jest dobra??? Ja sie w tej kwesti nie wypowiem bo ty i tak wiesz lepiej wiec... pozdrawiam.

Matteo
11-09-2011, 21:09
Amen!

Lubie to :-) ups... nie ten portal.

jacekhc666
11-09-2011, 23:38
Co to jest niby za krytyka?
"najlepsze jest logo - takie betonowe"
albo to:
"haah
btw. zdjęcie trochę nieostre"

Trochę kultury to brakuje tu komu innemu. Ja bardzo chętnie przeczytam krytyczne komentarze na temat swoich zdjęć ale nie takie.

mOSAd
12-09-2011, 02:08
Poproszę o przykład krytycznego komentarza, który byś zaakceptował. Bo widzę, że z jednej strony negujesz wszelkie zarzuty natury postrzegania obrazu, jego naturalności i tego, co wydaje się nie na miejscu. Z drugiej obruszasz się na krytykę, że nieostre, nie usiłując nawet zrozumieć o co chodziło komentującemu. Ja na przykład domyślam się, ale przy takim nastawieniu, nie chce mi się tego tłumaczyć już. Kiedy logo przesłania odbiór, to chyba warto to zasugerować? Ciężko się ogląda i komentuje zdjęcie, kiedy uwaga w kółko leci w róg zdjęcia. Jak pisać o silnych punktach, oddziaływaniu światłocienia, gdy patrzysz w oczy, a z rogu macha do ciebie "betonowe" logo.
To, że bardzo chętnie coś przeczytasz nie znaczy też, że wszyscy forumowicze są zobowiązani do pisania tylko tego, co chcesz zobaczyć.

jacekhc666
12-09-2011, 08:43
Twoja wypowiedz jest dobrym przykładem krytycznego komentarza :) ...zresztą jak dobrze pamięta to zawsze jak widzę tygrysa w avatarze to można się czegoś ciekawego dowiedzieć.

PiotrPJ
12-09-2011, 11:14
Jacek
jak przeczytałem pierwszą uwagę o (za dużym) logo to nie odebrałem tego jako atak na Ciebie - brak komentarza do treści zdjęcia jest też komentarzem. heh, też przez to przeszedłem, przechodzę? ... i zostaję :-). Nie zawsze się godzę z uwagami ale każde wysłu****ę. A Twoja fotka? - wygląda mi znajomo, jak bym gdzieś to widział :-)

Irpac
12-09-2011, 12:28
Mi z kolei przeszkadza biała plama po prawej stronie. Przyciąga mój wzrok jeszcze silniej niż logo. Modelka dopiero w trzeciej kolejności. A tak być raczej nie powinno.