Zobacz pełną wersję : allegro? macie jakis problem?
krzysztof jot
08-09-2011, 13:43
Witam.
Coś mi się powaliło w kompie, czy jest jakiś problem ?
Ani Fox'em ani Chrome - nie moge dostać sie do serwisu allegro.
Potwierdzam u mnie także nie działa.
Przemek Paśnik
08-09-2011, 13:46
no to chłopcom coś klękło. Ja wczoraj na szczęście zdążyłem zamówić potrzebne duperele, ufff :-)
U mnie to samo.....zwineli interes jak policzyli ile musza zaplacic za tego "cieplego tira":D
No to niektorzy beda mieli przedluzone aukcje, mialem kiedys tak, ze aukcja mi sie konczyla i alledrogo padlo na 2h, przedluzyli mi aukcje o cale 24h.....w tamtym przypadku to byl dla mnie spory problem, bo wyjezdzalem tego dnia kiedy aukcja sie konczyla:D
Art Erie
08-09-2011, 13:49
No i jak mam teraz zapłacić im za sierpień :mrgreen:
Siedzi dostęp - tak mniej więcej od 40 minut .
na fb napisali:
"Przepraszamy za awarię serwisu. Gdy tylko będziemy mieć bliższe informacje, niezwłocznie Wam je przekażemy."
u mnie wszystko dziala :)
edit://
jednak nie dziala :( zalogowac do panelu da sie, ale nie wyswietla zadnej aukcji
Ludziska pisali że mają kłopoty… ale mocniejsze problemy się zaczęły od 12.50
Dobrze że nie czekałem do dzisiaj z kupnem gramofonu, tylko zrobiłem to wczoraj :D
godzina 18:05 - allegro dalej praktycznie nie działa, więc chyba faktycznie policzyli wartość tego tira
Przemek80
08-09-2011, 18:40
No przecież piszą,że awaria serwisu!
Awaria serwisu
Przepraszamy za trwającą awarię serwisu. Oferty sprzedaży, które powinny zakończyć się w tym czasie, zostaną przedłużone o 24 godziny.
Przepraszamy za niedogodności.
Zespół Allegro
Awaria serwisu
Przepraszamy za trwającą awarię serwisu. Oferty sprzedaży, które powinny zakończyć się w tym czasie, zostaną przedłużone o 24 godziny.
Przepraszamy za niedogodności.
Zespół Allegro
...no ciekawe- moje aukcje akurat się kończą i lecą wszystkie- a to co widzę to raczej nie można nazwać poprawnie działającym serwisem :/