PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] W stanie spoczynku.....

ART69
05-09-2011, 23:06
.... taką porzuconą bidulkę na brzegu znalazłem :-)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/841/dsc0910b.jpg/)

Bartekkw
06-09-2011, 01:07
Ciekawie to wyszło - fajne odbicie

PABLOOK
06-09-2011, 10:00
Cisza, spokój i sielanka :).
Jak to u Artura na spacerze przeważnie bywa ;).
Pozbyłbym się zdecydowanie przeszkadzajek w postaci gałązek wchodzących w kadr w LG i PG ;).
Kadr i kolory na plus :).

Greg77
06-09-2011, 10:15
Cisza, spokój i sielanka :).
Jak to u Artura na spacerze przeważnie bywa ;).
Pozbyłbym się zdecydowanie przeszkadzajek w postaci gałązek wchodzących w kadr w LG i PG ;).

Tutaj sie podpisze, kolor tez ok, ale kadr mi sie nie podoba, stal bym sie pokazac dokladniej te lodz, bo niezbyt czesto sie psotyka w Polsce takie rodzynki, zszedl bym nizej i nie wiem czy pokazywal bym cala lodke, czy tylko jej czesc wykozystujac ja jako temat......poprostu widze tutaj inny kadr.....teraz ta trawa na pierwszym planie mi sie nie podoba, oczywiscie to moje zdanie;)

ART69
06-09-2011, 10:26
Tutaj sie podpisze, kolor tez ok, ale kadr mi sie nie podoba, stal bym sie pokazac dokladniej te lodz, bo niezbyt czesto sie psotyka w Polsce takie rodzynki, zszedl bym nizej i nie wiem czy pokazywal bym cala lodke, czy tylko jej czesc wykozystujac ja jako temat......poprostu widze tutaj inny kadr.....teraz ta trawa na pierwszym planie mi sie nie podoba, oczywiscie to moje zdanie;)

A wiesz Grześ, że jak robiłem to zdjęcie to miałem przed oczyma Twoje łódki :-) znalazłem ją przypadkowo na spacerze z rodzinką, więc za długo nie mogłem powalczyć. Miejscówka namierzona więc zawsze mogę spróbować jeszcze raz :-)

Greg77
06-09-2011, 10:27
A wiesz Grześ, że jak robiłem to zdjęcie to miałem przed oczyma Twoje łódki :-) znalazłem ją przypadkowo na spacerze z rodzinką, więc za długo nie mogłem powalczyć. Miejscówka namierzona więc zawsze mogę spróbować jeszcze raz :-)

Zrob to, bo temat ciekawy! Zabierz kaloszki!!! Bo wszedl bym do wody tutaj;)

Pablo 77
06-09-2011, 11:04
Za Pawłem :)

krzysztofz24
06-09-2011, 12:29
Taki przyjemny, beztroski, lodkowy kadr:-). Sielankowo w odbiorze.