Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie W stanie spoczynku.....

.... taką porzuconą bidulkę na brzegu znalazłem

Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Ciekawie to wyszło - fajne odbicie
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cisza, spokój i sielanka .
    Jak to u Artura na spacerze przeważnie bywa .
    Pozbyłbym się zdecydowanie przeszkadzajek w postaci gałązek wchodzących w kadr w LG i PG .
    Kadr i kolory na plus .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Cisza, spokój i sielanka .
    Jak to u Artura na spacerze przeważnie bywa .
    Pozbyłbym się zdecydowanie przeszkadzajek w postaci gałązek wchodzących w kadr w LG i PG .
    Tutaj sie podpisze, kolor tez ok, ale kadr mi sie nie podoba, stal bym sie pokazac dokladniej te lodz, bo niezbyt czesto sie psotyka w Polsce takie rodzynki, zszedl bym nizej i nie wiem czy pokazywal bym cala lodke, czy tylko jej czesc wykozystujac ja jako temat......poprostu widze tutaj inny kadr.....teraz ta trawa na pierwszym planie mi sie nie podoba, oczywiscie to moje zdanie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Tutaj sie podpisze, kolor tez ok, ale kadr mi sie nie podoba, stal bym sie pokazac dokladniej te lodz, bo niezbyt czesto sie psotyka w Polsce takie rodzynki, zszedl bym nizej i nie wiem czy pokazywal bym cala lodke, czy tylko jej czesc wykozystujac ja jako temat......poprostu widze tutaj inny kadr.....teraz ta trawa na pierwszym planie mi sie nie podoba, oczywiscie to moje zdanie
    A wiesz Grześ, że jak robiłem to zdjęcie to miałem przed oczyma Twoje łódki znalazłem ją przypadkowo na spacerze z rodzinką, więc za długo nie mogłem powalczyć. Miejscówka namierzona więc zawsze mogę spróbować jeszcze raz
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    A wiesz Grześ, że jak robiłem to zdjęcie to miałem przed oczyma Twoje łódki znalazłem ją przypadkowo na spacerze z rodzinką, więc za długo nie mogłem powalczyć. Miejscówka namierzona więc zawsze mogę spróbować jeszcze raz
    Zrob to, bo temat ciekawy! Zabierz kaloszki!!! Bo wszedl bym do wody tutaj

Domyślnie

Za Pawłem
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Taki przyjemny, beztroski, lodkowy kadr. Sielankowo w odbiorze.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Uprawnienia umieszczania postów