Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Szczyrk
W połowie drogi na Skrzyczne. Pogoda tego lata zdecydowanie nie rozpieszcza...
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
A dałby Kolega kolor, bo to troszkę wszystko się gubi w b/w...
judith_manson
16-08-2011, 17:20
tez mi sie tak wydaje
Wolałbym tego uniknąć, no ale niech będzie...
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
evilseed
16-08-2011, 22:18
O! Kolor, to jest to! :mrgreen:
"Uciekałeś" z niebieską poświatą na górach...? Czasami nie warto, bo to efekt naturalny.
Winieta zdecydowanie na nie, nie podoba się. BW jak dla mnie zdecydowanie bardziej, tylko pozbądź się tej winiety, będzie jaśniej i wg mnie ciekawiej, bo uwaga nie będzie się skupiałą tylko na pierwszym planie jakim jest domek :)
Osobiście wolę wersję BW i dlatego to ona powędrowała na forum, kolor wydawał mi się "za płaski":)
Przyznaję się, gmerałem przy poświacie, bo wyglądała paskudnie:P
Taki był zamysł. Uwaga miała się skupiać na pierwszym planie, ale dziękuje za zwrócenie uwagi, bo nie ukrywam, że ostatnio trochę nadużywam tego narzędzia. Sprawdzę wersję bez
Pozdrawiam
Sławomirowski
17-08-2011, 06:44
Wersja kolorowa bardziej mi się podoba, brakuje chyba ostrości [albo to wina monitora w pracy]. Nie podoba mi się "radioaktywny" zielony zafarb na dolinie w głębi po lewej. Chociaż proste - ciekawe kompozycyjnie.
katatjuta
17-08-2011, 11:44
Jednak dla mnie BW. Fotka fajna.
Taki był zamysł. Uwaga miała się skupiać na pierwszym planie, ale dziękuje za zwrócenie uwagi, bo nie ukrywam, że ostatnio trochę nadużywam tego narzędzia. Sprawdzę wersję bez
W takim razie zrobiłes fotografię jednoplanową, i równie dobrze mogłes ją zrobić dużym zoomem, bez tła .
judith_manson
17-08-2011, 17:24
winieta na nie.
kolor zaakceptowany.