Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Szczyrk

Domyślnie Szczyrk

W połowie drogi na Skrzyczne. Pogoda tego lata zdecydowanie nie rozpieszcza...

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 17-11-2024 o 00:39 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

A dałby Kolega kolor, bo to troszkę wszystko się gubi w b/w...

Domyślnie

tez mi sie tak wydaje
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Wolałbym tego uniknąć, no ale niech będzie...

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 17-11-2024 o 00:39 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

O! Kolor, to jest to!
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

"Uciekałeś" z niebieską poświatą na górach...? Czasami nie warto, bo to efekt naturalny.

Domyślnie

Winieta zdecydowanie na nie, nie podoba się. BW jak dla mnie zdecydowanie bardziej, tylko pozbądź się tej winiety, będzie jaśniej i wg mnie ciekawiej, bo uwaga nie będzie się skupiałą tylko na pierwszym planie jakim jest domek
    Pozdrawiam, Michał!
    BLOG

Domyślnie

Osobiście wolę wersję BW i dlatego to ona powędrowała na forum, kolor wydawał mi się "za płaski"

Przyznaję się, gmerałem przy poświacie, bo wyglądała paskudnie:P

Taki był zamysł. Uwaga miała się skupiać na pierwszym planie, ale dziękuje za zwrócenie uwagi, bo nie ukrywam, że ostatnio trochę nadużywam tego narzędzia. Sprawdzę wersję bez

Pozdrawiam

Domyślnie

Wersja kolorowa bardziej mi się podoba, brakuje chyba ostrości [albo to wina monitora w pracy]. Nie podoba mi się "radioaktywny" zielony zafarb na dolinie w głębi po lewej. Chociaż proste - ciekawe kompozycyjnie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów