Zobacz pełną wersję : Justyna & Tomek
Witajcie,
Ostatnio na weselu miałem okazję pstryknąć parę fotek znajomej młodej parze. Powiedzcie jak się Wam to podoba i czy w ogóle się podoba :) Zaznaczam, że nie byłem wynajętym fotografem a osobą bawiącą się:P
>>Link do zdjęć<< (http://kviki.webd.pl/kvikiart/tomekjustyna/)
Na forum raczej nie linkujemy zdjęć. Wybieramy i wstawiamy tutaj fotki. Linki prowadzą do pozostałych zdjęć, które z racji ograniczeń nie zmieściły się w poście.
Benny_Bennasi
11-08-2011, 21:22
Jak dla mnie zdecydowanie za ciasno :P
Fotka dzieci z góry... trzeba pamiętać aby dzieci fotografować z ich perspektywy więc się schylamy ;)
Na kilku zdjeciach na sali nie zmieniłeś położenia palnika i błysk poszedł zamaist do góry to w bok bo aparat miałes w pionie :P
Na jednej z fotek chyba dałeś prosto w twarz lampą bo widac cienie na suficie pary młodej i dziewczynki :P
Fotka z autkiem hmmmm... moze jak byś cyknął jakiś detal tego autka z innej perspektywy to coś by z tego ciekawego było :p
A tak... cyknąłeś z góry i takie to zdjęcie jak by szło na giełdę samochodową :p no i ciemna plama z cienia po proawej stronie no i te krzesła ajjjj :P
1 i 2 zu fryzjera kompletne nieporozumienie jak dla mnie:/ ciemno jak w grobie :/
I staraj sie robić zdjecia z wysokosci klatki piersiowej z lekkim pochyłem w dól bo walisz większosc z góry :/
I pokaż więcej na tych zdjeciahc bo wesele i ślub to nie tylko Para młoda w "CIASNYM" kadrze :P
To tyle od amatora ;)
ps. myślę ,że byłes jednak pierwszym fotografem bo gośc nie jest od przygotowań :P
Dzięki za krytykę. Przy następnej okazji postaram się poprawić:) Problem z ciasnymi kadrami i z tym że robiłem za dużo pionów stwierdziłem po zgraniu fotek na komputer. No ale wiadomo, za pierwszym razem nic nie będzie idealne :)
p.s Nie byłem pierwszym fotografem. Fotki z przygotowań mam dla tego ponieważ byłem osobą towarzyszącą świadkowej i z braku zajęcia w momentach kiedy ona zajmowała się pomocą ja pstrykałem fotki.
Benny_Bennasi
12-08-2011, 13:45
Wiesz warto poczytać :p
Ja kiedyś swoje kaszany wstawiłem i to co zwaliłem to już zostało z uwagą :
TAK NIE RÓB :D
Jest dużo materiałów w necie jak fotografowac poprawnie co ma być w kadrze i czego unikac :P