Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Justyna & Tomek

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Teresin/Warszawa

Domyślnie Justyna & Tomek

Witajcie,

Ostatnio na weselu miałem okazję pstryknąć parę fotek znajomej młodej parze. Powiedzcie jak się Wam to podoba i czy w ogóle się podoba Zaznaczam, że nie byłem wynajętym fotografem a osobą bawiącą się:P

>>Link do zdjęć<<

Domyślnie

Na forum raczej nie linkujemy zdjęć. Wybieramy i wstawiamy tutaj fotki. Linki prowadzą do pozostałych zdjęć, które z racji ograniczeń nie zmieściły się w poście.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Jak dla mnie zdecydowanie za ciasno :P
    Fotka dzieci z góry... trzeba pamiętać aby dzieci fotografować z ich perspektywy więc się schylamy
    Na kilku zdjeciach na sali nie zmieniłeś położenia palnika i błysk poszedł zamaist do góry to w bok bo aparat miałes w pionie :P

Na jednej z fotek chyba dałeś prosto w twarz lampą bo widac cienie na suficie pary młodej i dziewczynki :P
    Fotka z autkiem hmmmm... moze jak byś cyknął jakiś detal tego autka z innej perspektywy to coś by z tego ciekawego było
    A tak... cyknąłeś z góry i takie to zdjęcie jak by szło na giełdę samochodową no i ciemna plama z cienia po proawej stronie no i te krzesła ajjjj :P

1 i 2 zu fryzjera kompletne nieporozumienie jak dla mnie:/ ciemno jak w grobie :/
    I staraj sie robić zdjecia z wysokosci klatki piersiowej z lekkim pochyłem w dól bo walisz większosc z góry :/
    I pokaż więcej na tych zdjeciahc bo wesele i ślub to nie tylko Para młoda w "CIASNYM" kadrze :P

To tyle od amatora

ps. myślę ,że byłes jednak pierwszym fotografem bo gośc nie jest od przygotowań :P
    D800| D610| 14-24mm | 70-200mm VRII | sigma 35 mm ART | SB910|900|FOMEI PANTHER 600 MINI | EIZO CS230 | PIXEL KING|SanDisc CF 32 GB x 6 | Lowepro Vertex 200 AW

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Teresin/Warszawa

Domyślnie

Dzięki za krytykę. Przy następnej okazji postaram się poprawić Problem z ciasnymi kadrami i z tym że robiłem za dużo pionów stwierdziłem po zgraniu fotek na komputer. No ale wiadomo, za pierwszym razem nic nie będzie idealne

p.s Nie byłem pierwszym fotografem. Fotki z przygotowań mam dla tego ponieważ byłem osobą towarzyszącą świadkowej i z braku zajęcia w momentach kiedy ona zajmowała się pomocą ja pstrykałem fotki.

Domyślnie

Wiesz warto poczytać
    Ja kiedyś swoje kaszany wstawiłem i to co zwaliłem to już zostało z uwagą :

TAK NIE RÓB

Jest dużo materiałów w necie jak fotografowac poprawnie co ma być w kadrze i czego unikac :P
    D800| D610| 14-24mm | 70-200mm VRII | sigma 35 mm ART | SB910|900|FOMEI PANTHER 600 MINI | EIZO CS230 | PIXEL KING|SanDisc CF 32 GB x 6 | Lowepro Vertex 200 AW

Uprawnienia umieszczania postów