PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wyspa

Quakerek
06-08-2011, 14:11
Zapraszam

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img109.imageshack.us/img109/5585/dsc7894nw.jpg)

Dziękuje

tom'ek
06-08-2011, 14:17
mnie się podoba

Rocket Queen
06-08-2011, 18:11
Motyw skapy i ciut na wyrost, ale wyobraznia bujna :D Niestey zostalam w papciach ;)

Quakerek
06-08-2011, 18:49
Motyw skapy i ciut na wyrost, ale wyobraznia bujna :D Niestey zostalam w papciach ;)

Coś sobie koleżanko sama zaprzeczasz w tej wypowiedzi - o ile dobrze ją odczytałem bo troszkę nie po polsku napisałaś. Co do papci ... no cóż może to i nawet lepiej, że w nich zostałaś zawsze jest sobie co wyobrażać :) Pozdrawiam

Greg77
06-08-2011, 18:54
Alez kolego wyskakiwanie z Kapci, Papci, Laczkow, Slipersow jest na tym forum calkowicie poprawnym okresleniem a daje do zrozumienia, ze zdjecie jest ok, ale brakuje mu "pazura"....;) Mam nadzieje, ze rozumiesz o co chodzi;)

Quakerek
06-08-2011, 18:58

Alez kolego wyskakiwanie z Kapci, Papci, Laczkow, Slipersow jest na tym forum calkowicie poprawnym okresleniem a daje do zrozumienia, ze zdjecie jest ok, ale brakuje mu "pazura"....;) Mam nadzieje, ze rozumiesz o co chodzi;)

Wiem co oznacza wyskakiwanie z bamboszków :) W wypowiedzi koleżanki chodziło mi o pierwszą jej część ... "motyw 'skąpy' i ciut na wyrost" - według mnie albo skąpy albo na wyrost.. ale co zrobić :)

Greg77
06-08-2011, 19:09
Wiem co oznacza wyskakiwanie z bamboszków :) W wypowiedzi koleżanki chodziło mi o pierwszą jej część ... "motyw 'skąpy' i ciut na wyrost" - według mnie albo skąpy albo na wyrost.. ale co zrobić :)

Ok kapcie kapciami......ale o to zdanie trzeba by ekoneta zapytac, bo mnie sie wydaje, ze ma sens:D

Quakerek
06-08-2011, 19:12
Ok kapcie kapciami......ale o to zdanie trzeba by ekoneta zapytac, bo mnie sie wydaje, ze ma sens:D

:) a zdjęcie widział czy w pracy siedzisz i nie widzisz ?:) może jakieś Twoje wskazówki ?

Greg77
06-08-2011, 19:15
:) a zdjęcie widział czy w pracy siedzisz i nie widzisz ?:)

W parcy siedze, zobacze za 1h;)

Quakerek
06-08-2011, 19:17
W parcy siedze, zobacze za 1h;)

ok, to liczę na opinie

jchyra
06-08-2011, 20:16
Ładne, choć na ten rodzaj kolorów mówią dzisiaj "wyprane" . Czyli niemodne. A mi się podoba :-)

Rocket Queen
06-08-2011, 20:56
Autorze, moze uzylam zbyt duzego skrotu myslowego ;) "Skapy" bo wyspa jaka jest kazdy widzi, a na "na wyrost" odnosilo sie juz do tytulu, stad tez dopisek o bujnej wyobrazni :) Kasliwa uwaga co do pisania po polsku, odnosi się do literki "t" której zabraklo? To jest idealny przyklad na uzycie okreslenia "na wyrost" ;) POZDRAWIAM :D

Quakerek
06-08-2011, 21:08
Autorze, moze uzylam zbyt duzego skrotu myslowego ;) "Skapy" bo wyspa jaka jest kazdy widzi, a na "na wyrost" odnosilo sie juz do tytulu, stad tez dopisek o bujnej wyobrazni :) Kasliwa uwaga co do pisania po polsku, odnosi się do literki "t" której zabraklo? To jest idealny przyklad na uzycie okreslenia "na wyrost" ;) POZDRAWIAM :D

:) i do literki 't' i do braku polskich ogonków - źle się czyta koleżanko takie wypowiedzi :) Pozdrawiam i do spotkania pod Twoimi pracami :)

Greg77
06-08-2011, 22:10
A ja mam angielskiego windowsa i tez bedzie bez ogonkow.....no niestety kolezanka RQ napisala dosadnie.....kapcie na miejscu, choc technicznie bardzo ladnie, fajne swiatlo;)

borregaard
07-08-2011, 01:05

Ja bym się tutaj nie wzbudzał,bo to duży pozytyw,mz...Nie wchodzisz w oczywistą miejscówkę,jak do sklepu i jeżeli nie jesteś ślepy,umiesz rozstawić statyw i w miarę poprawnie skadrować,a potem obrobić ,to efekt murowany,z gwarancją....
Właśnie b.istotne jest to aby poszukać,potrafić wypatrzeć coś,co nie zwraca uwagi ,nawet psa z kulawą nogą i zrobić,gdziekolwiek jesteś ...COŚ.
Moim zdaniem to zrobiłeś.
Jedno ,mz ofc,.....zrobiłbym to w takim....pseudo "lowkeju"..;)...:D

Mnie się podoba,jeśli to poprawi humor...:mrgreen:

http://img854.imageshack.us/img854/5585/dsc7894nw.jpg