Zobacz pełną wersję : [ Portret ] D po raz enty ;)
Jeszcze (chyba ostatni raz na jakiś czas) was wkurze :D siakieś statywy w tle itd ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.vigvamstudio.pl/dalia/dalia2.jpg)
zlosnica
26-07-2011, 23:08
Niekoniecznie gada do mnie grzebanina modelki w zębach (nie, nie wygląda to uwodzicielsko, pociągająco) i lekko niebieski zafarb skóry.
dla Ciebie nie wygląda ;) ale facet to inny zwierzak :D
zlosnica
26-07-2011, 23:35
Haha :) może kwestia tego, że jakby ta modelka miała ten palec na ustach położony, a nie wepchnięty prawie do gardła ;) Ale fajna dziewczyna, fajna. Lubię krótkowłose. :)
oj tam odrazu do gardła ;) ja dopiero sie rozkręcam ;) ale nic to, może kiedyś coś Ci się spodoba z moich zdjęć ;)
Fajna czupryna... czy ja to już pisałem?
Za mocna obróbka (jak zwykle), przede wszystkim oczu. Podkreślenie męskich cech charakteru przez cienie i mikrokontrast - głównie widoczne przez ukazanie rąk - mocnych, potężnych, światłocień podkreślający każdy mięsień, każde ścięgno. Mały palec w ustach - do mnie też ta prowokacja do końca nie trafia - niestety, ale to trzeba porządnie zagrać, a z tym nawet aktorzy często mają problem.
Ja akurat lubię statywy i światła w tle, to jest najmniejszy problem moim zdaniem.
slawczyk
28-07-2011, 23:29
A mi tam się po prostu podoba. ;)
Rzadko mi się to zdarza, ale zgadzam się z mOSAd'em - ręce zarysowane co najmniej jak w fotografii sportowca, i nie mówię o szachiście. Właściwie, jedynie, gdzie mi się światło tu podoba to na włosach - fajnie zarysowana fryzura.
Wspomniany palec - no niestety, gdyby spoczął na ustach było by zupełnie co innego, a tak - wygląda, jakby modelce ugrzązł między trzonowcami kawałek schaboszczaka.
Akurat przy takiej konwencji, bardziej modowo-glam'owej, lampy w tle wcale mi nie przeszkadzają, jednakże tym tropem idąc, raczej to zdjęcie powinno trafić do sąsiedniej kategorii.
samson09
30-07-2011, 12:47
Dla mnie jakoś tak za fioletowo. Jakby lekki zafarb na skórze modelki miejscami.
Podoba mi się. Lubię takie kryształowe fotki z intensywnym niebieskim.Nie mylić z zaniebieszczeniem przez np zły WB :)