Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie D po raz enty ;)

Jeszcze (chyba ostatni raz na jakiś czas) was wkurze siakieś statywy w tle itd

Domyślnie

Niekoniecznie gada do mnie grzebanina modelki w zębach (nie, nie wygląda to uwodzicielsko, pociągająco) i lekko niebieski zafarb skóry.

Domyślnie

dla Ciebie nie wygląda ale facet to inny zwierzak

Domyślnie

Haha może kwestia tego, że jakby ta modelka miała ten palec na ustach położony, a nie wepchnięty prawie do gardła Ale fajna dziewczyna, fajna. Lubię krótkowłose.

Domyślnie

oj tam odrazu do gardła ja dopiero sie rozkręcam ale nic to, może kiedyś coś Ci się spodoba z moich zdjęć

Domyślnie

Fajna czupryna... czy ja to już pisałem?
    Za mocna obróbka (jak zwykle), przede wszystkim oczu. Podkreślenie męskich cech charakteru przez cienie i mikrokontrast - głównie widoczne przez ukazanie rąk - mocnych, potężnych, światłocień podkreślający każdy mięsień, każde ścięgno. Mały palec w ustach - do mnie też ta prowokacja do końca nie trafia - niestety, ale to trzeba porządnie zagrać, a z tym nawet aktorzy często mają problem.
    Ja akurat lubię statywy i światła w tle, to jest najmniejszy problem moim zdaniem.

Domyślnie

A mi tam się po prostu podoba.

Domyślnie

Rzadko mi się to zdarza, ale zgadzam się z mOSAd'em - ręce zarysowane co najmniej jak w fotografii sportowca, i nie mówię o szachiście. Właściwie, jedynie, gdzie mi się światło tu podoba to na włosach - fajnie zarysowana fryzura.
    Wspomniany palec - no niestety, gdyby spoczął na ustach było by zupełnie co innego, a tak - wygląda, jakby modelce ugrzązł między trzonowcami kawałek schaboszczaka.
    Akurat przy takiej konwencji, bardziej modowo-glam'owej, lampy w tle wcale mi nie przeszkadzają, jednakże tym tropem idąc, raczej to zdjęcie powinno trafić do sąsiedniej kategorii.
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Dla mnie jakoś tak za fioletowo. Jakby lekki zafarb na skórze modelki miejscami.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów