Zobacz pełną wersję : "Malutenka prosba"
Michaelg
25-07-2011, 19:52
Mam małą i może niekonwencjonalna prośbę. Otóż prosze kogoś z Was kto ma D300s o podesłanie na PW lub maila czystego NEFa z tego body na iso ok 800 . Tak wiem , mam ten aparat i moge sobie zrobić takie zdjęcie i zrobiłem ,a le potrzebuję porównania jak się zachowuje moje body w stosunku do innego pod tym względem. Bardzo byłbym wdzięczny. Zdjęcie w świetle zastanym albo na powietrzu albo w mieszkaniu bez dodatkowego sztucznego oświetlenia.
Z góry dziękuję.
No widzisz, tutaj jest różnica, czy zdjęcie ma być na zewnątrz, czy w słabym oświetleniu. Mogę Ci przesłać na maila jakąś fotkę. Postaram się jutro, bo dzisiaj już nie dam rady. Podaj swojego maila.
ale jak, z body bez obiektywu nalozonego ? ;) napisz dokladnie co potrzebujesz to Ci pstrykne i podesle. widze, ze obaj mamy 35 1.8 i 50 1.8 wiec moze ktoryms z tych ?
chrupkus
25-07-2011, 23:15
Nie wiem czy cos takiego ma sens, mysle ze jesli porownywac to dwa body w dokladnie tych samych warunkach w tym samym czasie. Lepiej by chyba bylo pszukac uzytkownika D300s/D300 w swojej okolicy i sie z nim spotkac i wtedy dokonać porównania
Mam małą i może niekonwencjonalna prośbę. Otóż prosze kogoś z Was kto ma D300s o podesłanie na PW lub maila czystego NEFa z tego body na iso ok 800 . Tak wiem , mam ten aparat i moge sobie zrobić takie zdjęcie i zrobiłem ,a le potrzebuję porównania jak się zachowuje moje body w stosunku do innego pod tym względem. Bardzo byłbym wdzięczny. Zdjęcie w świetle zastanym albo na powietrzu albo w mieszkaniu bez dodatkowego sztucznego oświetlenia.
Z góry dziękuję.
Podaj maila,to coś tobie podeślę.