Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie "Malutenka prosba"

Mam małą i może niekonwencjonalna prośbę. Otóż prosze kogoś z Was kto ma D300s o podesłanie na PW lub maila czystego NEFa z tego body na iso ok 800 . Tak wiem , mam ten aparat i moge sobie zrobić takie zdjęcie i zrobiłem ,a le potrzebuję porównania jak się zachowuje moje body w stosunku do innego pod tym względem. Bardzo byłbym wdzięczny. Zdjęcie w świetle zastanym albo na powietrzu albo w mieszkaniu bez dodatkowego sztucznego oświetlenia.

Z góry dziękuję.
    D750, D700, MB D10, Z 16 2.8, N 35 1.8G, N 50 1.8G, N 85 1.8D, SB-800

Domyślnie

No widzisz, tutaj jest różnica, czy zdjęcie ma być na zewnątrz, czy w słabym oświetleniu. Mogę Ci przesłać na maila jakąś fotkę. Postaram się jutro, bo dzisiaj już nie dam rady. Podaj swojego maila.

Domyślnie

ale jak, z body bez obiektywu nalozonego ? napisz dokladnie co potrzebujesz to Ci pstrykne i podesle. widze, ze obaj mamy 35 1.8 i 50 1.8 wiec moze ktoryms z tych ?
    Mam dzisiaj tyle roboty, ze nie wiem co olac pierwsze.

Domyślnie

Nie wiem czy cos takiego ma sens, mysle ze jesli porownywac to dwa body w dokladnie tych samych warunkach w tym samym czasie. Lepiej by chyba bylo pszukac uzytkownika D300s/D300 w swojej okolicy i sie z nim spotkac i wtedy dokonać porównania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michaelg Zobacz posta
    Mam małą i może niekonwencjonalna prośbę. Otóż prosze kogoś z Was kto ma D300s o podesłanie na PW lub maila czystego NEFa z tego body na iso ok 800 . Tak wiem , mam ten aparat i moge sobie zrobić takie zdjęcie i zrobiłem ,a le potrzebuję porównania jak się zachowuje moje body w stosunku do innego pod tym względem. Bardzo byłbym wdzięczny. Zdjęcie w świetle zastanym albo na powietrzu albo w mieszkaniu bez dodatkowego sztucznego oświetlenia.

Z góry dziękuję.
    Podaj maila,to coś tobie podeślę.
    D700,Samsung NX1/NX300,30/2,20/2,8,16/2,4,Samyang12/2,N.35-70/2.8D,N.70-200/4G VRIII,Samyang 85/1,4,SB800

Uprawnienia umieszczania postów