Zobacz pełną wersję : Parking przy lotnisku Balice
Witam,
Możecie polecić jakiś parking przy lotnisku Balice? Ten na wprost terminala jest strzeżony, bezpieczny?
ja parkowałem na samych balicach - zdaje się ze za tydzien 80zł skasowali. Na wprost terminala międzynarodowego. Nic się nie stało - nawet papierosów zza szyby nie gwizdnęli ;)
Nie wiem czy strzeżony, ale cholernie drogi, przynajmniej jak jeszcze kiedyś tam musiałem zaparkować.
Dla lotów czarterowych są zniżki, więc chyba dam radę. Z tego co widziałem są dwa parkingi: długoterminowy (tańszy) i wielopoziomowy. Czy jedyna różnica to cena i brak zadaszenia? Są jeszcze z tego co widziałem jakieś prywatne - błękitny i orange ale nie wiem co o nich sądzić? Zasadniczo czy ktoś odpowiada za szkody lub kradzież na miejscu takiego parkingu czy pozostaje tylko autocaso w razie czego?
jak lecisz czarterem to http://www.sunstartair.pl/
wystarczy sobie świstek wydrukowac, podbić w biurze podróży i sru. Mnie 7 dni zjadło 79zł dokładnie.
parking zadaszony, naprzeciw terminala. Piłem tam browca pod parasolem i zad auta widziałem :) Nic złego się nie stało.
Rafał_Sz
25-07-2011, 15:31
Na Orange zostawiałem auto kilka razy i nie było problemu. No może poza tym, że po 3 tygodniach stania na mrozie auto mi nie odpaliło. Ale pan z budki, sorry z biura, miał akumulator na takie przypadki. :)
Trzeba rezerwować sobie miejsce przez net, bo może być czasami problem z miejscem.