Witam,
Możecie polecić jakiś parking przy lotnisku Balice? Ten na wprost terminala jest strzeżony, bezpieczny?
Szukaj
Witam,
Możecie polecić jakiś parking przy lotnisku Balice? Ten na wprost terminala jest strzeżony, bezpieczny?
ja parkowałem na samych balicach - zdaje się ze za tydzien 80zł skasowali. Na wprost terminala międzynarodowego. Nic się nie stało - nawet papierosów zza szyby nie gwizdnęli![]()
Nie wiem czy strzeżony, ale cholernie drogi, przynajmniej jak jeszcze kiedyś tam musiałem zaparkować.
Dla lotów czarterowych są zniżki, więc chyba dam radę. Z tego co widziałem są dwa parkingi: długoterminowy (tańszy) i wielopoziomowy. Czy jedyna różnica to cena i brak zadaszenia? Są jeszcze z tego co widziałem jakieś prywatne - błękitny i orange ale nie wiem co o nich sądzić? Zasadniczo czy ktoś odpowiada za szkody lub kradzież na miejscu takiego parkingu czy pozostaje tylko autocaso w razie czego?
jak lecisz czarterem to http://www.sunstartair.pl/
wystarczy sobie świstek wydrukowac, podbić w biurze podróży i sru. Mnie 7 dni zjadło 79zł dokładnie.
parking zadaszony, naprzeciw terminala. Piłem tam browca pod parasolem i zad auta widziałemNic złego się nie stało.
Na Orange zostawiałem auto kilka razy i nie było problemu. No może poza tym, że po 3 tygodniach stania na mrozie auto mi nie odpaliło. Ale pan z budki, sorry z biura, miał akumulator na takie przypadki.
Trzeba rezerwować sobie miejsce przez net, bo może być czasami problem z miejscem.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Skontaktuj się z nami