Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Trochę lawendy
http://wpk.eltrakon.pl/L1010647%20Troche%20lawendy.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1010647%20Troche%20lawendy.jpg)
nawet, nawet. winieta mi się akurat nie podoba i nie jestem całkiem przekonana do tego żółtego czegoś po środku kadru ale... fane takiee.
No tak, w Twoi stylu.
Mnie się to widzi i to bardzo.
borregaard
03-07-2011, 14:11
Eeee tam,takie normalne......;)
maniak666
03-07-2011, 14:15
Nawet kolor nieba?:D No nie poznaję Cię.
WPKX, planujesz tam wrócic, jak będzie więcj lawendy? Byłoby bardziej kontrastowo moim zdaniem ...
Dzisiaj od ósmej rano przeglądam zdjęcia z nad Wigołąbki i wszystkie posty z nimi związane (z przyjemnością przejrzałem połowę do teraz).
Ostatnio czytałem "Reflektorem w mrok" Żeleńskiego i nie wiem, czy to nie Twój dziadek wpkx? ;)
Podziwiam Twój cięty dowcip i język. Zdjęcia oczywiście też, z jednego prostego powodu - nigdy, nie zgadłem co zobaczę po otwarciu posta.
Nie przejmuj się "gębą", którą Ci dorabiają.
Pozdrawiam gorąco.
krokus66
03-07-2011, 20:01
Niezłe i coraz ciekawsze.
Mam tylko jedną uwagę. Nie podoba mi się kwiatek będący tematem głównym, którego górna część z płatkami znacznie wchodzi w strefę nieostrości.
@aronov
Nie wiem czy wpkx jest rodziną Boy'a Żeleńskiego ale jeśli tak, to wiele wskazuje na to, że po latach będą w szkołach uczyć, iż Boy Żeleński był dziadkiem wpkx.
@aronov
Nie wiem czy wpkx jest rodziną Boy'a Żeleńskiego ale jeśli tak, to wiele wskazuje na to, że po latach będą w szkołach uczyć, iż Boy Żeleński był dziadkiem wpkx.[/QUOTE]
Ja tez nie wiem, ale dowcip mają podobny.
Tak sądzisz?
borregaard
03-07-2011, 20:13
Myślę,że Wojtek nie dowcipkuje...;) Tak ma......;)
krokus66
03-07-2011, 20:14
@aronov
Cyt.: "Ja też nie wiem, ale dowcip mają podobny.
Tak sądzisz?"
Biorąc pod uwagę, że Wojtek dzielnie i niestrudzenie wytycza zupełnie nowatorski kierunek w fotografii oraz szybkie postępy jakie czyni, to wszystko jest możliwe. Jest tylko jeden mały problem, czy to jest jego rodzina?
Nikonozaur
03-07-2011, 20:30
Potwierdzam - wpkx to boy. ;)
Panie i Panowie, ja Was bardzo proszę! Bo już mnie uszy pieką... Niechże ktoś napisze, że pstryk o niczym bo mi się światopogląd rozleci...
Nie ma mowy, masz twardy kręgosłup moralny :)
... Niechże ktoś napisze, że pstryk o niczym .......
.... nie mogę, ... obiecałem to pewnej sympatycznej kobiecie :)
.... nie mogę, ... obiecałem to pewnej sympatycznej kobiecie :)
Pantoflarz? :D
o ile kadr na tak, motyw też, kolory dołu równiez, to kolor nieba niestety nie :)
Panie i Panowie, ja Was bardzo proszę! Bo już mnie uszy pieką... Niechże ktoś napisze, że pstryk o niczym bo mi się światopogląd rozleci...
Pstryk o niczym.
Nie ma za co :D też mi się kiedyś zrewanżujesz. Zrobimy sobie TWA i będziemy się nawzajem "krytykować".
geralttt
05-07-2011, 11:00
Widziałem takich setki albo i tysiące :D
krzysztofz24
05-07-2011, 11:10
No wlasnie;-):-).
Bardzo ladny fiolecik wyszedl. Kolorystyka na pewno mi sie podoba. Jak by dac ostro od poczatku do konca byloby...lepiej dla tego widoku? Hmm...ale z drugiej strony, musiales jak zwykle pobawic sie bokehem, i ja chyba wole to zdjecia z mala GO i tym lekko wirujacym bokehem.
Raz ze od razu widac ze twoje, dwa ze...no fajnie tak wiruje i drga:-)