Szukaj
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
nawet, nawet. winieta mi się akurat nie podoba i nie jestem całkiem przekonana do tego żółtego czegoś po środku kadru ale... fane takiee.
No tak, w Twoi stylu.
Mnie się to widzi i to bardzo.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
WPKX, planujesz tam wrócic, jak będzie więcj lawendy? Byłoby bardziej kontrastowo moim zdaniem ...
Dzisiaj od ósmej rano przeglądam zdjęcia z nad Wigołąbki i wszystkie posty z nimi związane (z przyjemnością przejrzałem połowę do teraz).
Ostatnio czytałem "Reflektorem w mrok" Żeleńskiego i nie wiem, czy to nie Twój dziadek wpkx?
Podziwiam Twój cięty dowcip i język. Zdjęcia oczywiście też, z jednego prostego powodu - nigdy, nie zgadłem co zobaczę po otwarciu posta.
Nie przejmuj się "gębą", którą Ci dorabiają.
Pozdrawiam gorąco.
Niezłe i coraz ciekawsze.
Mam tylko jedną uwagę. Nie podoba mi się kwiatek będący tematem głównym, którego górna część z płatkami znacznie wchodzi w strefę nieostrości.
@aronov
Nie wiem czy wpkx jest rodziną Boy'a Żeleńskiego ale jeśli tak, to wiele wskazuje na to, że po latach będą w szkołach uczyć, iż Boy Żeleński był dziadkiem wpkx.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
@aronov
Nie wiem czy wpkx jest rodziną Boy'a Żeleńskiego ale jeśli tak, to wiele wskazuje na to, że po latach będą w szkołach uczyć, iż Boy Żeleński był dziadkiem wpkx.[/QUOTE]
Ja tez nie wiem, ale dowcip mają podobny.
Tak sądzisz?
Myślę,że Wojtek nie dowcipkuje...Tak ma......
![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami