Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Justyna
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.januszslyk.netiz.pl/nkp/just1.jpg)
jacek.gold
30-05-2011, 21:53
hoho
dawno nie widziałem żebyś coś zamieszczał
ciasny kadr
Piękna Justyna i zdjęcie też się podoba. Zuwag technicznych troszkę ostry cień pod nosem , ale ujdzie :)
remiksson
30-05-2011, 22:57
ciasny ale ladny:) mnie sie podoba, bardzo.
norbibxl
30-05-2011, 23:57
ciasko = przyjemnie :) czubka fryzury mi brakuje ale czepiam sie, fajna styliza na pinup girl daje rade
Dla mnie przerost formy nad treścią. Obróbka białek i zębów... no pewnie z nią lepiej niż bez, ale nie jest doskonale. Nacisk, ostrość ust i cień na brodzie - nie pomagają. Ciasno, brak oddechu. Nie powiem też by make-up mnie zachwycił. To średnia praca.
maaritkaa
09-06-2011, 10:53
Zdjecie naprawde bardzo dobre,nie ma sie do czego przyczepic a tu widze,ze Pan powyzej ma chyba juz jakies zboczenie,ze kazde zdjecie mu nie lezy:P Moglabym zobaczyc Pana Mosada portfolio,bo bardzo ciekawa jestem zdjec, które Pan robi? Mozliwe ,ze sa idealne.. i nie mowie tego z ironia,ale chcialabym po prostu zobaczyc i się przekonać. :)
maaritkaa
09-06-2011, 10:55
Btw. Jak tak patrze to dochodze do wniosku,ze to zdjecie mogloby spokojnie iść na okładkę jakiejś gazety:)
Zdjecie naprawde bardzo dobre,nie ma sie do czego przyczepic a tu widze,ze Pan powyzej ma chyba juz jakies zboczenie,ze kazde zdjecie mu nie lezy:P Moglabym zobaczyc Pana Mosada portfolio,bo bardzo ciekawa jestem zdjec, które Pan robi? Mozliwe ,ze sa idealne.. i nie mowie tego z ironia,ale chcialabym po prostu zobaczyc i się przekonać. :)
A jakieś uwagi merytoryczne? Z czym się nie zgadzasz? Chętnie podyskutuję o pokazanej pracy.
PS. Mylisz się. Wiele rzeczy mi pasuje - wystarczy przejrzeć ileś tam ostatnich wpisów. Znajdą się i zachwyty. Łatwo ocenić, czy mój gust pokrywa się z Pani. Jeżeli nie, można przecież zrzucić to na karb mojego amatorstwa i czepialstwa. Co właściwie zostało zrobione.
PPS. A co do oceny komentarzy poprzez dorobek... Potrafi Pani ocenić, które ciasto jest smaczne, który obraz się podoba. Która muzyka pasuje? A teraz proszę o przedstawienie swojej twórczości kulinarnej, malarskiej oraz muzycznej. A jeżeli takowej brak, to oznacza to, że nie ma Pani prawa wypowiadać się o muzyce, obrazie, gotowaniu? A które ubrania się Pani podobają? Albo makijaż? A mogę prosić o próbkę tego, co ostatnio Pani uszyła oraz kogo wymalowała?