Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Justyna

Domyślnie

hoho
    dawno nie widziałem żebyś coś zamieszczał
    ciasny kadr

Domyślnie

Piękna Justyna i zdjęcie też się podoba. Zuwag technicznych troszkę ostry cień pod nosem , ale ujdzie
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

ciasny ale ladny mnie sie podoba, bardzo.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

ciasko = przyjemnie czubka fryzury mi brakuje ale czepiam sie, fajna styliza na pinup girl daje rade

Domyślnie

Dla mnie przerost formy nad treścią. Obróbka białek i zębów... no pewnie z nią lepiej niż bez, ale nie jest doskonale. Nacisk, ostrość ust i cień na brodzie - nie pomagają. Ciasno, brak oddechu. Nie powiem też by make-up mnie zachwycił. To średnia praca.

Domyślnie ...

Zdjecie naprawde bardzo dobre,nie ma sie do czego przyczepic a tu widze,ze Pan powyzej ma chyba juz jakies zboczenie,ze kazde zdjecie mu nie lezy:P Moglabym zobaczyc Pana Mosada portfolio,bo bardzo ciekawa jestem zdjec, które Pan robi? Mozliwe ,ze sa idealne.. i nie mowie tego z ironia,ale chcialabym po prostu zobaczyc i się przekonać.

Domyślnie

Btw. Jak tak patrze to dochodze do wniosku,ze to zdjecie mogloby spokojnie iść na okładkę jakiejś gazety

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maaritkaa Zobacz posta
    Zdjecie naprawde bardzo dobre,nie ma sie do czego przyczepic a tu widze,ze Pan powyzej ma chyba juz jakies zboczenie,ze kazde zdjecie mu nie lezy:P Moglabym zobaczyc Pana Mosada portfolio,bo bardzo ciekawa jestem zdjec, które Pan robi? Mozliwe ,ze sa idealne.. i nie mowie tego z ironia,ale chcialabym po prostu zobaczyc i się przekonać.
    A jakieś uwagi merytoryczne? Z czym się nie zgadzasz? Chętnie podyskutuję o pokazanej pracy.

PS. Mylisz się. Wiele rzeczy mi pasuje - wystarczy przejrzeć ileś tam ostatnich wpisów. Znajdą się i zachwyty. Łatwo ocenić, czy mój gust pokrywa się z Pani. Jeżeli nie, można przecież zrzucić to na karb mojego amatorstwa i czepialstwa. Co właściwie zostało zrobione.

PPS. A co do oceny komentarzy poprzez dorobek... Potrafi Pani ocenić, które ciasto jest smaczne, który obraz się podoba. Która muzyka pasuje? A teraz proszę o przedstawienie swojej twórczości kulinarnej, malarskiej oraz muzycznej. A jeżeli takowej brak, to oznacza to, że nie ma Pani prawa wypowiadać się o muzyce, obrazie, gotowaniu? A które ubrania się Pani podobają? Albo makijaż? A mogę prosić o próbkę tego, co ostatnio Pani uszyła oraz kogo wymalowała?
    Ostatnio edytowane przez mOSAd ; 09-06-2011 o 11:41

Uprawnienia umieszczania postów