PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Przeciętnie

JaroPienza
13-05-2011, 22:17
... tak mi ktoś powiedział

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img825.imageshack.us/img825/3590/dsc2425web.jpg)

pet3r
13-05-2011, 22:23
przeciętne miejsce, przeciętny kadr, przeciętne kolory, ta droga przecinająca kadr też przeciętna... ;)

Radek_1
13-05-2011, 22:28
Może ciupnął literówkę i chciał napisać "przecięte"? Nie pytałeś ... ? ;)
Bardzo bym chciał, aby w takim miejscu i o takiej porze się znaleźć...

Paablitos
13-05-2011, 22:28
Pierwsze co mi przyszlo na mysl, to 'ja tu widze temat na pion'.... ot pierwsza mysl po zerknieciu.
Podoba mi sie...

JaroPienza
13-05-2011, 22:31
Pierwsze co mi przyszlo na mysl, to 'ja tu widze temat na pion'.... ot pierwsza mysl po zerknieciu.
Podoba mi sie...

to miał być krajobraz ,a nie portret (pierwsze co mi przyszło na myśl) ;)

witold68
13-05-2011, 22:31
...raczej panorama nie pion........byloby extra

maniak666
13-05-2011, 22:32
Powiedział to powiedział. Czy warto się przejmowac tym co ktoś tam powiedział. Ile on w tym siedzi ,a ile Ty? Czy niedługo po rozpoczęciu tej zabawy miał się czym pochwalic? Chociaż lubie jego prace.
Jarku nie bierz sobie wszystkiego co ludzie powiedzą do serducha- nie warto. Rób swoje.
Robisz to coraz lepiej, a przede wszystkim po swojemu. Zresztą Paweł chyba też się tam odniósł do podobnej wcześniejszej wypowiedzi(analizy). To zawody jakieś? Dla mnie nie. Zabawa, sposób na sensowne spędzanie czasu i radocha, radocha przede wszystkim.
A co tam ludzie gadają...
Ładnie tu.

ART69
13-05-2011, 22:35
To chyba najlepsza Twoja praca jaką zaprezentowałeś, kadr może nie z najwyższej półki, ale uchwyciłeś bardzo fajne światło i BDB obrobiłeś do prezentacji :-)

JaroPienza
13-05-2011, 22:40
Powiedział to powiedział. Czy warto się przejmowac tym co ktoś tam powiedział. Ile on w tym siedzi ,a ile Ty? Czy niedługo po rozpoczęciu tej zabawy miał się czym pochwalic? Chociaż lubie jego prace.
Jarku nie bierz sobie wszystkiego co ludzie powiedzą do serducha- nie warto. Rób swoje.
Robisz to coraz lepiej, a przede wszystkim po swojemu. Zresztą Paweł chyba też się tam odniósł do podobnej wcześniejszej wypowiedzi(analizy). To zawody jakieś? Dla mnie nie. Zabawa, sposób na sensowne spędzanie czasu i radocha, radocha przede wszystkim.
A co tam ludzie gadają...
Ładnie tu.

Nie biore tego do siebie ,a ironizuje. Jestem dumny z moich zdjęć. I mam olbrzymią radochę. Dzięki Andrzeju

To chyba najlepsza Twoja praca jaką zaprezentowałeś, kadr może nie z najwyższej półki, ale uchwyciłeś bardzo fajne światło i BDB obrobiłeś do prezentacji :-)

Mam nadzieje ,że przy następnym zdjęciu też tak powiesz ;)

paolos
13-05-2011, 22:40
Przeciętnie ...jeden na 100 spustów migawki kończy się takim efektem. Światło jest super. Jestem na tak.

JaroPienza
13-05-2011, 22:43
Przeciętnie ...jeden na 100 spustów migawki kończy się takim efektem. Światło jest super. Jestem na tak.

a to poczekaj niech ja dzisiejsze ściągnę z karty ;) pięknie dziś świeciło

Paablitos
13-05-2011, 22:47
to miał być krajobraz ,a nie portret (pierwsze co mi przyszło na myśl) ;)

Masz racje...
Jak napisalem... podoba mi sie to zdjecie.
A ze mam sklonnosci do pionow... to napisalem co mi przyszlo na mysl.
Sorki za naruszenie Twojej fotograficzenj dumy.

JaroPienza
13-05-2011, 22:50
Masz racje...
Jak napisalem... podoba mi sie to zdjecie.
A ze mam sklonnosci do pionow... to napisalem co mi przyszlo na mysl.
Sorki za naruszenie Twojej fotograficzenj dumy.

Nie jestem przewrażliwiony .Tylko odpowiedziałem na Twój post ,a ty od razu do siebie to bierzesz. Wrzuć na luzik ;)

jarekf34
13-05-2011, 22:50
Jestem dumny z moich zdjęć. I mam olbrzymią radochę.
No i masz powody do tego co widać po komentarzach:wink: A fotka jak to już u Ciebie Elegancka.

Badyl81
13-05-2011, 23:16

Też tak sobie pomyślałem. Bardzo ładnie Ci zaświeciło.

PABLOOK
13-05-2011, 23:28
a to poczekaj niech ja dzisiejsze ściągnę z karty ;) pięknie dziś świeciło

A to dawaj szybciutko, bom okrutnie ciekawy jest :).

StachersDTR
13-05-2011, 23:58
jak dla mnie to ponad przeciętnie:)
ogólnie rewelka:)

jarekf34
14-05-2011, 00:10
A to dawaj szybciutko, bom okrutnie ciekawy jest :).
I ja też :)

mokrii
14-05-2011, 09:10
ja juz to zdjecie gdzies widzialem :hmm: :)

podoba sie :ok:

MarianS
14-05-2011, 10:13
Kadr,światło i kolor bardzo dobrze.pozdrawiam

Lestad
14-05-2011, 10:16
Wspaniałe światło i ostrość na wszystkich planach - super kadr. Gratuluję !

borregaard
14-05-2011, 12:08
A cóż to dziwnego,że ktoś, kiedyś napisze.... przeciętne...Chyba zbyt mocno przejąłeś się "karierą" na FF....;) Tamtymi opiniami nie ma co się przejmować...Aktualnie obowiązują fale krajobrazu w słodkim kolorze..Dałeś bardziej naturalnie i masz...przeciętnie...
Zresztą od jednego użytkownika,a to świadczy ,że jesteś nadwrażliwy...;):)...

Spotykaj się z Kolegami,mają zbawienny wpływ na jakość Twoich fotek...tak to czuję ,od niedawna...Cudowne ozdrowienie nastąpiło i duuuuży skok jakościowy...;):):)

jacekz40
14-05-2011, 16:08
Dobrze jest Jarku ;) Widoczek jak ta lala, malowana lala :)
A co do FF to co pisał Andrzej to jedno a drugie to poparcie i plecki ;) - jak będziesz miał, będzie Pan zadowolony :mrgreen:

maniak666
14-05-2011, 17:07
Dobrze jest Jarku ;) Widoczek jak ta lala, malowana lala :)
A co do FF to co pisał Andrzej to jedno a drugie to poparcie i plecki ;) - jak będziesz miał, będzie Pan zadowolony :mrgreen:
Jak to w życiu z tymi pleckami...;-)

jchyra
14-05-2011, 22:48
Gdyby tak wyglądał przeciętny polski krajobraz i przeciętna polska fotografia - musielibyśmy uznać, że żyjemy w raju. Przycupnięty w słonecznej aurze dom, do którego prowadzą falujące słupki drzew - coś pięknego. A dla lepszego efektu układ ten powtarza się dalej w tle. Super.

ostrytux
14-05-2011, 22:49
Ja już oceniałem tę fotografie tylko w innym miejscu :) jest bardzo dobrze a i zacytuje jedno zdanie :)
"Wystarczyło tylko przesunąć na prawo suwaczek temperatury i kilka innych tricków ;) Cieszę się ,że autor tego nie zrobił " się podpiszę pod tym zdaniem :)

creep
14-05-2011, 23:53
Przeciętnie? Dla mnie jedno z Twoich lepszych. Kolorystycznie ideał, krajobraz rewelacyjny, światło super, chciałoby się zobaczyć szerszą panoramę tak wykonaną.

Motorniczy
15-05-2011, 01:02
Jak to w życiu z tymi pleckami...;-)

Poparcie i plecki to tak jak u lekarzy z koniakiem pod stolem ? Samo zlo.

maniak666
15-05-2011, 01:32
Poparcie i plecki to tak jak u lekarzy z koniakiem pod stolem ? Samo zlo.
ZUUUOOO cytując Jachimka:grin:

JaroPienza
15-05-2011, 12:17
A cóż to dziwnego,że ktoś, kiedyś napisze.... przeciętne...Chyba zbyt mocno przejąłeś się "karierą" na FF....;) Tamtymi opiniami nie ma co się przejmować...Aktualnie obowiązują fale krajobrazu w słodkim kolorze..Dałeś bardziej naturalnie i masz...przeciętnie...
Zresztą od jednego użytkownika,a to świadczy ,że jesteś nadwrażliwy...;):)...

Spotykaj się z Kolegami,mają zbawienny wpływ na jakość Twoich fotek...tak to czuję ,od niedawna...Cudowne ozdrowienie nastąpiło i duuuuży skok jakościowy...;):):)

To nie znaczy ,że jestem przewrażliwiony. To znaczy ,że nie przesiąkłem jeszcze tymi "ochami i achami" ;)

Mariusz_007
12-07-2011, 14:16
Qurcze, chciałbym znaleźć się w takim miejscu i robić takie "przeciętne" zdjęcia :D