Szukaj
przeciętne miejsce, przeciętny kadr, przeciętne kolory, ta droga przecinająca kadr też przeciętna...![]()
D90 + N18-105 i kilka gratów
Może ciupnął literówkę i chciał napisać "przecięte"? Nie pytałeś ... ?
Bardzo bym chciał, aby w takim miejscu i o takiej porze się znaleźć...
NIKON
Pierwsze co mi przyszlo na mysl, to 'ja tu widze temat na pion'.... ot pierwsza mysl po zerknieciu.
Podoba mi sie...
Powiedział to powiedział. Czy warto się przejmowac tym co ktoś tam powiedział. Ile on w tym siedzi ,a ile Ty? Czy niedługo po rozpoczęciu tej zabawy miał się czym pochwalic? Chociaż lubie jego prace.
Jarku nie bierz sobie wszystkiego co ludzie powiedzą do serducha- nie warto. Rób swoje.
Robisz to coraz lepiej, a przede wszystkim po swojemu. Zresztą Paweł chyba też się tam odniósł do podobnej wcześniejszej wypowiedzi(analizy). To zawody jakieś? Dla mnie nie. Zabawa, sposób na sensowne spędzanie czasu i radocha, radocha przede wszystkim.
A co tam ludzie gadają...
Ładnie tu.
To chyba najlepsza Twoja praca jaką zaprezentowałeś, kadr może nie z najwyższej półki, ale uchwyciłeś bardzo fajne światło i BDB obrobiłeś do prezentacji![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Przeciętnie ...jeden na 100 spustów migawki kończy się takim efektem. Światło jest super. Jestem na tak.
puszka | obiektyw | lampa | filtr | statyw | torba | literatura | plany | zbieram kasę na czas...
Skontaktuj się z nami