Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Przeciętnie

Domyślnie Przeciętnie

... tak mi ktoś powiedział

Domyślnie

przeciętne miejsce, przeciętny kadr, przeciętne kolory, ta droga przecinająca kadr też przeciętna...
    D90 + N18-105 i kilka gratów

Domyślnie

Może ciupnął literówkę i chciał napisać "przecięte"? Nie pytałeś ... ?
    Bardzo bym chciał, aby w takim miejscu i o takiej porze się znaleźć...
    NIKON

Domyślnie

Pierwsze co mi przyszlo na mysl, to 'ja tu widze temat na pion'.... ot pierwsza mysl po zerknieciu.
    Podoba mi sie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paablitos Zobacz posta
    Pierwsze co mi przyszlo na mysl, to 'ja tu widze temat na pion'.... ot pierwsza mysl po zerknieciu.
    Podoba mi sie...
    to miał być krajobraz ,a nie portret (pierwsze co mi przyszło na myśl)

Domyślnie

...raczej panorama nie pion........byloby extra

maniak666
    Gość

Domyślnie

Powiedział to powiedział. Czy warto się przejmowac tym co ktoś tam powiedział. Ile on w tym siedzi ,a ile Ty? Czy niedługo po rozpoczęciu tej zabawy miał się czym pochwalic? Chociaż lubie jego prace.
    Jarku nie bierz sobie wszystkiego co ludzie powiedzą do serducha- nie warto. Rób swoje.
    Robisz to coraz lepiej, a przede wszystkim po swojemu. Zresztą Paweł chyba też się tam odniósł do podobnej wcześniejszej wypowiedzi(analizy). To zawody jakieś? Dla mnie nie. Zabawa, sposób na sensowne spędzanie czasu i radocha, radocha przede wszystkim.
    A co tam ludzie gadają...
    Ładnie tu.

Domyślnie

To chyba najlepsza Twoja praca jaką zaprezentowałeś, kadr może nie z najwyższej półki, ale uchwyciłeś bardzo fajne światło i BDB obrobiłeś do prezentacji
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Powiedział to powiedział. Czy warto się przejmowac tym co ktoś tam powiedział. Ile on w tym siedzi ,a ile Ty? Czy niedługo po rozpoczęciu tej zabawy miał się czym pochwalic? Chociaż lubie jego prace.
    Jarku nie bierz sobie wszystkiego co ludzie powiedzą do serducha- nie warto. Rób swoje.
    Robisz to coraz lepiej, a przede wszystkim po swojemu. Zresztą Paweł chyba też się tam odniósł do podobnej wcześniejszej wypowiedzi(analizy). To zawody jakieś? Dla mnie nie. Zabawa, sposób na sensowne spędzanie czasu i radocha, radocha przede wszystkim.
    A co tam ludzie gadają...
    Ładnie tu.
    Nie biore tego do siebie ,a ironizuje. Jestem dumny z moich zdjęć. I mam olbrzymią radochę. Dzięki Andrzeju

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    To chyba najlepsza Twoja praca jaką zaprezentowałeś, kadr może nie z najwyższej półki, ale uchwyciłeś bardzo fajne światło i BDB obrobiłeś do prezentacji

Mam nadzieje ,że przy następnym zdjęciu też tak powiesz

Domyślnie

Przeciętnie ...jeden na 100 spustów migawki kończy się takim efektem. Światło jest super. Jestem na tak.
    puszka | obiektyw | lampa | filtr | statyw | torba | literatura | plany | zbieram kasę na czas...

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów