Zobacz pełną wersję : [ Pozostałe ] Fragile.
Motorniczy
22-04-2011, 18:06
Fragile
http://img821.imageshack.us/img821/455/fragileforum01.jpg
.
Pełna symbioza kadru, światła i cieni oraz użytej techniki. Bardzo mi się podoba :)
Bardzo dobre cz-b zdjęcie.
travis69
23-04-2011, 20:37
Nie wiem do końca co przedstawia, ale podoba mi się. Ładnie się prezentuje jako czarno-białe. Z chęcią bym zobaczył ich więcej, w formie jakiegoś reportażu czy coś w tym stylu, z tej fabryki, czy co to jest.
Motorniczy
23-04-2011, 21:16
Nie wiem do końca co przedstawia, ale podoba mi się. Ładnie się prezentuje jako czarno-białe. Z chęcią bym zobaczył ich więcej, w formie jakiegoś reportażu czy coś w tym stylu, z tej fabryki, czy co to jest.
Posiadam jeszcze jedno takze czarno biale ale uwazam, ze to jest najbardziej odpowiednie do pokazania . Zdjecie przedstawia stara nieczynna juz elektrownie w Lodzi , elektrownie na wungiel :)
Soserious
25-04-2011, 20:08
Dobre, podoba mi się. Ma bardzo fajny klimat ;) Jedyne co mnie lekko wkurza, to biała ramka.
Motorniczy
25-04-2011, 22:22
Dobre, podoba mi się. Ma bardzo fajny klimat ;) Jedyne co mnie lekko wkurza, to biała ramka.
Gdy nie bylo cyfrowych aparatow to czesto robilo sie ramki a teraz gdy oglada sie zdjecia na monitorze to nie kazdemu sie chce je robic . Swoja droga to w jaki sposob bys zaprezentowal takie zdjecie na scianie ?:) Pozdro