Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Fragile.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie Fragile.

Fragile

.

Domyślnie

Pełna symbioza kadru, światła i cieni oraz użytej techniki. Bardzo mi się podoba

Domyślnie

Bardzo dobre cz-b zdjęcie.

Domyślnie

Nie wiem do końca co przedstawia, ale podoba mi się. Ładnie się prezentuje jako czarno-białe. Z chęcią bym zobaczył ich więcej, w formie jakiegoś reportażu czy coś w tym stylu, z tej fabryki, czy co to jest.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez travis69 Zobacz posta
    Nie wiem do końca co przedstawia, ale podoba mi się. Ładnie się prezentuje jako czarno-białe. Z chęcią bym zobaczył ich więcej, w formie jakiegoś reportażu czy coś w tym stylu, z tej fabryki, czy co to jest.
    Posiadam jeszcze jedno takze czarno biale ale uwazam, ze to jest najbardziej odpowiednie do pokazania . Zdjecie przedstawia stara nieczynna juz elektrownie w Lodzi , elektrownie na wungiel
    Ostatnio edytowane przez Motorniczy ; 23-04-2011 o 21:19

Domyślnie

Dobre, podoba mi się. Ma bardzo fajny klimat Jedyne co mnie lekko wkurza, to biała ramka.
    Not all jokes are funny ; ) || Był D5000, D300... Teraz D7100 + N18-105VR + Sigma 18-35 1.8 + NSB-800 + Nissin Di866 Mk II

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soserious Zobacz posta
    Dobre, podoba mi się. Ma bardzo fajny klimat Jedyne co mnie lekko wkurza, to biała ramka.
    Gdy nie bylo cyfrowych aparatow to czesto robilo sie ramki a teraz gdy oglada sie zdjecia na monitorze to nie kazdemu sie chce je robic . Swoja droga to w jaki sposob bys zaprezentowal takie zdjecie na scianie ? Pozdro

Uprawnienia umieszczania postów