Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Girl rider
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)
Podoba się :) Może masz więcej fotek z tą modelką i motorem :mrgreen:
mega pomysł z tym naszyjnikiem. idąc dalej, widziałbym motocykl, na nim kask, kurtkę i odchodzącą od niego modelkę - ubraną elegancko, z naszyjnikiem na szyi i kluczykami do motocykla w ręce... tylko jak to wszystko uchwycić? :D
To jakaś cześć większej serii? Bo jeśli nie to dla mnie ten naszyjnik jest okrutnym zgrzytem - nie pasuje do niczego ;x jeśli seria i ma to jakieś uzasadnienie - no to już prędzej.
To jakaś cześć większej serii? Bo jeśli nie to dla mnie ten naszyjnik jest okrutnym zgrzytem - nie pasuje do niczego ;x jeśli seria i ma to jakieś uzasadnienie - no to już prędzej.
Oczywiście sesje z motocyklem była także.
Nie uważam, że naszyjnik jest w tym przypadku okrutnym zgrzytem, podkreśla on bardziej fakt, że kierowcą jest dziewczyna
A mnie się naszyjnik bardzo podoba. Jest smaczek.
Sowart, to jedno z niewielu zdjęć z PGFu jakie mi wpadło w oko.
Fajne. Naszyjnik mi nie przeszkadza. Pomysł pet3r'a byłby świetny :D
sowart wrzuć jeszcze kilka kadrów z tą CBRą ;)
Babeczka
15-04-2011, 19:00
kobieco i zarazem ostro.
Podoba mi się.
Jakość zdjecia jest ok.
fajnie Gregorii ;) ale....
zgadzam się z S4INT, ten naszyjnik też mi tu nie pasuje. tzn. rozumiem zamysł, ale nie pasuje :)
no i dla mnie zbyt ciasno w kadrze.
a jakby tak wykadrować tylko na oczy i wypełnić brzegi kadru kaskiem? :]
Dla mnie ten naszyjnik fajnie się komponuje i zdjęcie jako całość się podoba :)
remiksson
17-04-2011, 01:26
mnie się widzi :) dobry prosty kadr, świetne kolory i kontrast :)
bardzo dobre wykonanie i obróbka , co do naszyjnika to nawet bardzo nie przeszkadza , czekam na resztę zdjęć :)
Dziękuję wszystkim za opinię
Dla mnie, właśnie naszyjnik jest elementem, który robi to zdjęcie ciekawym.
Sapphiron
18-04-2011, 08:28
czekam na więcej bo po tym teaserze czuje tylko wielki niedosyt...
Stach2008
20-04-2011, 14:27
faktycznie po pierwszym zdjęciu oczekuje się kolejnych rozwijających temat. Troszkę nie pasują mi tu pomalowane oczy bo jakoś w środowisku motocyklowym rzadko można spotkać makijaż u kobiet jeżdżących motocyklami.
daro1980
21-04-2011, 10:05
bardzo fajnie ..ale chce wiecej
Michał Fąfrowicz
21-04-2011, 10:47
Super, kocham motocykle, a jeszcze bardziej ładne kobiety na nich :)
Faktycznie naszyjnik trochę się rzuca w oczy. Nie żeby to jakoś specjalnie przeszkadzało. Można by też spróbować włosy wypuścić zamiast naszyjnika.
Brawo
W kolorze o wiele lepiej niż w szarości. Fotki na motorze też pewnie w kolorze byłyby fajniejsze.
Sorry ze się czepiam. Tytuł chyba powinien brzmieć "rider girl" , chyba nikt tu pani ze zdjęcia nie ujezdza...
Sorry ze się czepiam. Tytuł chyba powinien brzmieć "rider girl" , chyba nikt tu pani ze zdjęcia nie ujezdza...
ktoś tu za dużo się naoglądał!!!
ktoś tu za dużo się naoglądał!!!
Gramatycznie, to borix ma rację...
oj oj ale się czepiacie no. Dziewczyna jest w kasu to wiadomo o co chodzi.
A jednak
Mylisz się
Gramatycznie, to borix ma rację...
Nie ma racji
Girl rider w wolnym tłumaczeniu znaczy Dziewczyna jeździec
Jak już coś ujeżdżać/jeździc to ride
A jednak
Mylisz się
Girl rider w wolnym tłumaczeniu znaczy Dziewczyna jeździec
Jak już coś ujeżdżać/jeździc to ride
Idąc Twoim tokiem rozumowania, to tytuł popularnej gry powinien brzmieć Raider Tomb zamiast Tomb Raider.
W wolnym tłumaczeniu Girl Rider to ujeżdżacz dziewczyn i tak to wyszło, niestety.
Sens zmienia się podobnie jak w przypadku "mam kupę roboty" / "mam g**no do roboty"
Ale nie ma chyba nie ma co jeden przez drugiego udowadniać sobie racji, bo to forum użytkowników Nikona a nie forum wykładowców akademickich języka Szekspira.
Michał Fąfrowicz
22-04-2011, 11:53
Girl in helmet.
Koniec dyskusji :P
ja i tak mam swoje zdanie. Koniec dyskusji Oceniamy zdjęcie
jako, że już oceniłem - to pozwolę sobie wtrącić - tytuł jest błędny :D to mówiłem ja, student 3. roku filologii angielskiej :p
I po co wracasz do tematu tytułu.
Bo tytuł jest ważny ? :)
Co do zdjęcia - jedno z takich gdzie człek przechodzi i zapomina
Mi się nie widzi. Za dużo kasku za mało kobiety. Mam wrażenie że to reklama kasku a nie portret kobiety