Zobacz pełną wersję : grip Newell do D300/D700
używa ktoś?
produkt dosyć nowy, na zdjęciach wygląda o niebo lepiej niż Alphy i Hahnele, bez żadnyc bajerów typu pilot, ładowarka samochodowa, wygląda identycznie jak oryginał.
opcja "szukaj" się kłania
no niestety - opcja "szukaj" nie daje rezultatów, gdyby kolega sprawdził zamiast pisać sarkastyczne odpowiedzi to by wiedział :P
a tak na poważnie to ciężko znaleźć jakikolwiek komentarz kogoś kto używa tego gripa dlatego założyłem temat.
używam z d300s i jestem zadowolony. Dobre wykonanie oraz bardzo dobry stosunek cena/jakość, 24 m-ce gwarancji więc bez większego ryzyka można spróbować
no niestety - opcja "szukaj" nie daje rezultatów, gdyby kolega sprawdził zamiast pisać sarkastyczne odpowiedzi to by wiedział :P
a tak na poważnie to ciężko znaleźć jakikolwiek komentarz kogoś kto używa tego gripa dlatego założyłem temat.
to slabo kolega szuka :) bo sam bralaem udzial w dyskusji na temat tych gripow :) i sam pytalem jak sie sprwauja :) dla mnie Newell jest ladniejszy od reszty ale to dalej niestety slaby plastik... po wzieciu do reki (brzmi to dosc dwuzancznie) emocje opadaja ;p
Proszę:
http://www.forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=140344&page=4